藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

10 位當選委員 [複製鏈接]

[quote:cb8a259688="leemoksau"]赠各位当选委员:
横眉冷对千夫指
俯首甘为孺子牛[/quote]

Sorry 小弟才疏學淺,請問呢兩點解,有咩典故! :?:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

成年人!....各人有意見系應該只須要多d討論出多d主流意見而10位委員幫大家揮多d利益咪得啦 :em21:

一件事可以有唔同角度睇大家睇睇"領匯"就知啦!!
51萬申請人+房委會利益+香港聲譽系要維護但啊婆真系依正法律上訴議員幫有須要的市民系應該大家念一個happy ending咪得la :mrgreen:

早左一日返黎播!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:364d07e11f="Hello Kitty"]leemoksau妳返嚟嗱???[/quote]
o岩o岩返到. 多謝BILLY提供皮蛋瘦肉X做宵夜. 好好味呀!
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

各位街坊 其實有冇諗過我地點解出黎選呀? 為名 :?:
其實大家如果有睇大廈公契 我諗大家都明白我地只系一個資詢性質 跟本一d權都冇 重可能吃力不討好.. :em18: 但系我地都要出黎選 因為我地有一個好好架平台 而尼個平台也不是封閉的 每個人都可以上黎發表意見及提出問題 例如交通 蚊虫或拉圾等很多的問題 都系因為响尼道發表後再出信去各政府機構後事情才得以解決 在此嗚謝g-net背後所作出的貢獻 所以 每個人也可以在這裡發表問題再經大家討論後將這些聲音直接帶入去管理處 因此我地要更加珍惜尼個平台為所有業主爭取權益 唔好好似以前甘叫天不應 叫地不聞 所以尼個系咪小圈子就大家自己諗啦 :!:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

第日叫埋佢地一齊上來個網傾計 等佢地加入埋我地個"小圈子" ...

[quote:f76baf3125="abo&keung"]雖然我好少留言,但我唔覺得網友在攪小圈子,因為呢個網係公開比大家上來討論有關RC的問題,只係部份居民無上來參與(至少都睇下其他人講咩)。
咁部份網友在呢年網上討論中都大約知道那個網友可以為大家做到O野,咁自然會投票比O的網友,比著我都會咁做。[/quote]

係吖 同意.... 8)

其實每個委員 都肩負了各街坊的期望 換言之肩負了一定的責任 亦即係壓力.....所以各個委員不要因為別人的任意批評 而影響了你們為眾街坊服務的熱誠 我相信只要大家盡了力去做 最終都會得到別人的諒解及欣賞.......... :em19:

雖然我好少留言,但我唔覺得網友在攪小圈子,因為呢個網係公開比大家上來討論有關RC的問題,只係部份居民無上來參與(至少都睇下其他人講咩)。
咁部份網友在呢年網上討論中都大約知道那個網友可以為大家做到O野,咁自然會投票比O的網友,比著我都會咁做。

[quote:2851c48021="Billy"]突然間諗到.尋晚開會一句英文都冇:[/quote]

唔係呀,起馬有..."patrick" "ok"......等英文出現過 :em17:  :em17:
永遠愛著您 :em21: [/code]

Maybe you tell them they have the rights to particiipate to improve RC living standard. Thanks.