藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 9650|回復: 75
打印 上一主題 下一主題

一人一票,支持網主大人收回警告聖命 [複製鏈接]

[quote:048951d0e4="vivian"]好似踢波咁,有d人出手又勾腳都無比人睇到有d就好唔好彩....的生係被人殺一警百?  :dead:[/quote]

咪係... :em01: 網主大人聖恩浩盪,你咁靚仔,免我一史啦:em08:
小弟之所以...以身試法,目的都係想做過正面教材而矣。  :em06:
我真係預左會比網主大人Cut文,但冇諗過........ :cry:
而家咁樣衰,每編post都有個警告字樣。 :em08: 我都再冇出post的樂趣了 :dead:  :dead:
大長今當日都係為左救娘娘,以身試藥,導致失去味覺。
鳴~~各位支持我、支持長今的網友....請一人一票....請網主收回聖命~~~~ :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:

p.s.Hales..我最多請你食Tiramisu丫 :cry:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
永遠愛著您 :em21: [/code]

老公我支持你

Q

支持

其實個「黃牌」係咪會成世跟住阿 Dick 生呢? :?:

[quote:860dcdd062="eric_818"]其實個「黃牌」係咪會成世跟住阿 Dick 生呢? :?:[/quote]

係呀 :cry: ...你講聲"支持"就得喇 :em14:

支持你.... 去死.... :zdevil:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

恕我直言
Hales 今次咁對阿 Dick 有 D 無私顯見私... ... :poor:

好似阿 Vivian 所講
比阿 Dick 更加應該「俾牌」o既 文章比比皆是.
阿 Dick 篇文雖然 Post 錯版
但係我相信阿 Dick 只係想緩和氣氛
亦沒有任何不雅、挑釁、針對
最緊要係個牌要跟成世... ... :!:
懲罰未免過大.

所以本人都支持阿 Dick
希望網主收回成命. :em14:

唔好擺我上檯呀 好驚  :em01:
(我自己都好驚咩牌 所以從今日起小心講野)
原居民2004~2013

[置頂示眾] 三天 + 重打五十大板咪算law~ 吹水教練唔吹水 點做教練呀?  :zdevil:
www.lightcreation.com.hk/lewis

阿Dick 好慘呀.... 講錯一句姐.
咁樣人地會好驚上黎呢度講野喎.
===