藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 8958|回復: 87
打印 上一主題 下一主題

有無人想賣"RC" ?? [複製鏈接]

我表妹前日黎左我屋企話好鐘意RC 想買黎結婚住...<佢晤想比AGENT煩 !>
如果有興趣可PM比我..THKS    

Re: 有無人想賣"RC" ??

[quote:8d5070fe5a="OON"]我表妹前日黎左我屋企話好鐘意RC 想買黎結婚住...<佢晤想比AGENT煩 !>
如果有興趣可PM比我..THKS    [/quote]

一口價.
190萬 - 3 座 H 中低層.
===

[quote:13a5b3ad6e="Jess&Burns"][quote:13a5b3ad6e="OON"]我表妹前日黎左我屋企話好鐘意RC 想買黎結婚住...<佢晤想比AGENT煩 !>

一口價.
190萬 - 3 座 H 中低層.[/quote]

一口價
唔捨得賣住 - 5 座 B 中層  

真係唔想賣住.
不如你賣你間比你表妹啦.

諗諗下 190 萬都係唔得.  

一口價.
200萬~ ( 其實 都係唔想賣 )
===

[quote:11f6fec1f5="saga"][quote:11f6fec1f5="Jess&Burns"][quote:11f6fec1f5="OON"]我表妹前日黎左我屋企話好鐘意RC 想買黎結婚住...<佢晤想比AGENT煩 !>

一口價.
190萬 - 3 座 H 中低層.[/quote]

一口價
唔捨得賣住 - 5 座 B 中層  [/quote]

哈哈哈  :em17:  :em17:  :em17:

我緊係晤賣啦! 買晤返咁平! <其實係用黎做姑婆屋養老>:mrgreen:  :mrgreen: 除非比人裁員D錢又用鬼埋喇…… :em12:  :em12:
所以先問下真係想賣RC業主 !  :!:

[quote:114fc8f3c6="OON"]我緊係晤賣啦! 買晤返咁平! <其實係用黎做姑婆屋養老>:mrgreen:  :mrgreen: 除非比人裁員D錢又用鬼埋喇…… :em12:  :em12:
所以先問下真係想賣RC業主 !  :!:[/quote]

應該都仲有炒家未出貨既 ~~~

[quote:7b05ff9d5a="OON"]我緊係晤賣啦! 買晤返咁平! <其實係用黎做姑婆屋養老>:mrgreen:  :mrgreen: 除非比人裁員D錢又用鬼埋喇…… :em12:  :em12:
所以先問下真係想賣RC業主 !  :!:[/quote]

應該有既 ~ 你可以睇返我地d 業主們的留言. 有些人好後悔買左Rc 既. 又有些人常常追住個價位 成日問現在樓價幾多既~ 佢地好有可能想賣Rc 架.
===

0的agent又係幾trouble . 又要比佢地$$$
可以唔經佢地我都覺得最好唔用