藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 10981|回復: 50
打印 上一主題 下一主題

唔知有冇瘋狂漫畫迷向RC呢? [複製鏈接]

係咪日本漫畫居多? 有幾多收藏品呢?!

好鍾意睇到一個大書櫃裡全是齊全新淨既漫畫書 感覺好壯觀!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

唔知算唔唔瘋狂 但係都有唔少

H  妹
你會否帶埋過RC架...
到時可以問你借幾套睇.....
睇完再借第二套...
thanks
永遠愛著您 :em21: [/code]

知唔知邊度有ONLINE足球小將.?

[quote:80d97ccb58="dick&queenie"]H  妹
你會否帶埋過RC架...
到時可以問你借幾套睇.....
睇完再借第二套...
thanks[/quote]我一D都唔瘋狂架! 我好鍾意睇 但多數係friends借比我睇 冇買冇儲......我都好想儲...冇書借比你呀!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

曾經擁有...

因投資過熱 "屋企"下瀉 家務院總理一聲令下 要宏觀調控 清理不良壞書
並且提高每月準備金百份比10%...

如今大部份已經清貨離場...

我喜愛的漫畫比較冷門.... .得幾十本只能算一個普通漫畫迷.
現在我 D 漫畫書有些在公司 有些不知pack到那裡
似乎要些時間才能搬到新屋.......

我會造一個大約2m * 2.6m 的書櫃 放我和女友的書,可能幾壯觀 8)

不過我有個客是開漫畫舖 兩三萬本漫畫書..... 一定比我個書櫃壯觀 :!:
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

不知整個圖書館
大家一齊睇

我好鍾意睇漫畫....
最長一本係追 3x3 eyes .... 足足追左十多年........ :mrgreen:

[quote:6358c71d62="Mr. & Mrs. FireFire"]我好鍾意睇漫畫....
最長一本係追 3x3 eyes .... 足足追左十多年........ :mrgreen:[/quote]

真是好長 我都有買.......
不過還有一本 追o左近八年 (出o左十幾年)
Five Star Stories 五星物語
不過這本成未較低、只出了十本 (平均1.5年一本)
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)