藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 13372|回復: 58
打印 上一主題 下一主題

義工驗樓專家?! 喵~ [複製鏈接]

喵~
由於貓貓打算4月18-19號收樓 於是搵o左一個做裝修o既朋友幫手驗樓 而貓貓呢個朋友話如果時間許可o既話 可以幫埋各位驗樓喎。如果有邊位朋友有需要又係哥幾日收樓o既話 咁咪可以約埋一齊收樓o羅 有冇人有興趣?  :wink:
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

好呀,好過要比錢亞詹生賺...

喵~
藍澄收樓豪華團...........       (4月18-19號)
1. 貓貓
2. 我是誰
3. Stephen@RC
4. candy-cheung
5.

please count me in .

i will get key at 17/04 .

thanks a lot

Re: 義工驗樓專家?! 喵~

[quote:18fc6a2e90="貓貓仔&貓貓女"]喵~
由於貓貓打算4月18-19號收樓 於是搵o左一個做裝修o既朋友幫手驗樓 而貓貓呢個朋友話如果時間許可o既話 可以幫埋各位驗樓喎。如果有邊位朋友有需要又係哥幾日收樓o既話 咁咪可以約埋一齊收樓o羅 有冇人有興趣?  :wink:[/quote]

好呀多謝你俾機會我學嘢! .....大家樓上樓下哦. :em19:
目只近觀心能望遠

[quote:4d00b62718="candy-cheung"][quote:4d00b62718="貓貓仔&貓貓女"]喵~
由於貓貓打算4月18-19號收樓 於是搵o左一個做裝修o既朋友幫手驗樓 而貓貓呢個朋友話如果時間許可o既話 可以幫埋各位驗樓喎。如果有邊位朋友有需要又係哥幾日收樓o既話 咁咪可以約埋一齊收樓o羅 有冇人有興趣?  :wink:[/quote]

好呀多謝你俾機會我學嘢! .....大家樓上樓下哦. :em19:[/quote]
喵~
唔好咁客氣啦!!! ops:

好呀 不過我係27樓 唔知可唔可以係18-19收到樓 .....
大眼

[quote:872e13ed4d="貓貓仔&貓貓女"]喵~

我如果得閒路過就入來睇下學野  8)

[quote:c64b6c48e1="貓貓仔&貓貓女"]喵~

我0係2座得唔得呀?? :? 我15號上律師樓呀...咁選17號收樓 係咪之後我隨時都可以返去架?...我第一次做業主 所以好多野都唔識... ops:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:c8b90e5ad2="貓貓仔&貓貓女"][quote:c8b90e5ad2="candy-cheung"][quote:c8b90e5ad2="貓貓仔&貓貓女"]喵~

好呀多謝你俾機會我學嘢! .....大家樓上樓下哦. :em19:[/quote]
喵~
唔好咁客氣啦!!! ops:[/quote]

貓貓:
我要24號收樓 :em06:   但我想跟師傳學吓嘢先
目只近觀心能望遠