藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: leemoksau
打印 上一主題 下一主題

辭退系統管理員職務 [複製鏈接]

Patrick 使唔使我幫你bit the little man呀( :HIT: )? 100美金1個 :
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:a75e7182a1="hales"]聽講只係我唔做admin 好似唔係要摺站............. :sweat:[/quote]

如果個個都唔做admin就要摺站o既啦. :em01:

講左咁耐....Hales 你都係唔好唔做啦...有乜事我地個個都撐你0架!!

乜樹呢度烏雲密佈......我都唔知講乜好 只係知道我係由2003年睇樓既時候有人比左張紙我 話我知藍澄灣有個業主forum咁由果時開始我就一直係呢度喇! 我好鍾意呢度 因為大家住0係同一個屋苑 好多時候大家都好近 互相照應! 仲識到一班好好既鄰居 連我d朋友及同事都感到驚訝! 點解今時今日都可以同鄰居好似朋友既關係?!

我相信呢個網站都係生活同埋生命既分享 因為大家都0係藍澄灣生活 生活及生命其實可以好簡單 只在乎你計較既有多少?! 用心去感受 用心去同鄰居相處 用心去欣賞人地做過d乜 人都開心d~

hales 我一直都覺得你好叻 亦都真係放左好多好多既時間及精神0係呢個網站 所以我好欣賞及支持你! 我都明白人都會有疲乏既時候(無論身心靈) 所以你既每一個決定我都會支持 因為我相信你不會一時意氣吧!  h:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:d013110cd2="bikbark"]wow mc of a wedding banquet?
can Dick be our mc too?  

btw i saw your pictures at ah leung's office![/quote]

我想做你地婚禮既 mc 呀 我想做呀 我想做呀~  :face13:

[quote:a3ffd4d864="Ice"][quote:a3ffd4d864="bikbark"]wow mc of a wedding banquet?
can Dick be our mc too?  

btw i saw your pictures at ah leung's office![/quote]

我想做你地婚禮既 mc 呀 我想做呀 我想做呀~  :face13:[/quote]
ok admission fee $500 (kidding only)

pm me to discuss la!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:aad09d384c="Kiliyan"]乜樹呢度烏雲密佈......我都唔知講乜好 只係知道我係由2003年睇樓既時候有人比左張紙我 話我知藍澄灣有個業主forum咁由果時開始我就一直係呢度喇! 我好鍾意呢度 因為大家住0係同一個屋苑 好多時候大家都好近 互相照應! 仲識到一班好好既鄰居 連我d朋友及同事都感到驚訝! 點解今時今日都可以同鄰居好似朋友既關係?!

我相信呢個網站都係生活同埋生命既分享 因為大家都0係藍澄灣生活 生活及生命其實可以好簡單 只在乎你計較既有多少?! 用心去感受 用心去同鄰居相處 用心去欣賞人地做過d乜 人都開心d~

hales 我一直都覺得你好叻 亦都真係放左好多好多既時間及精神0係呢個網站 所以我好欣賞及支持你! 我都明白人都會有疲乏既時候(無論身心靈) 所以你既每一個決定我都會支持 因為我相信你不會一時意氣吧!  h:
[/quote]

冇錯!
人之所以快樂 不是得到的多 而是計較得少;
財富不是一輩子的朋友 朋友卻是一輩子的財富.

我當然都唔希望 hales 唔做啦. 因為藍澄網無左 hales 做 admin 硬係好似差 d
同埋..... 我尋日問 saga 佢好似無話要幫手喎 :

不過 如果 hales 真係經過深思..... 我會尊重你既決定既.
但係 無論點 我想呢度已經成為藍澄朋友既一個聚腳點. 大家都已經習慣左呢個網既存在 最好唔好摺左佢囉.....

你介唔介意講下做 admin 要有咩條件? 同埋...... 就算你真係忙 都可以照做 admin架 只係唔放太多時間係 admin 度o者..... 等你 d 時間多 d 既時候再 pickup 返多 d 囉~