藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: POON
打印 上一主題 下一主題

有無人想賣"RC" ?? [複製鏈接]

dracula ; Billy 都係想幫你  晤好咁兇啦 ! 會嚇親d女仔... :em16:  :em16:

[quote:6356ddbee0="Billy"]我冇血請你飲唔好吸我D血呀.
:em14:  :em14:
最多請你飲杯紅酒囉 都係紅色啫. :  :[/quote]
:idea:

咁我知道下次伯爵再到我家時要請佢飲o的乜野喇.........................................紅威寶 :em11:

粉紅色..........都係差唔多啫!

billy﹐我會幫你將d料交俾有關方面處理o架啦
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:343afeba08="bikbark"]billy﹐我會幫你將d料交俾有關方面處理o架啦[/quote]
好鬼死感動 :em06: 呢度o的街坊真係守望相助 :em04:

[quote:1afbc92087="bikbark"]billy﹐我會幫你將d料交俾有關方面處理o架啦[/quote]

係唔係"損友列表 "呀!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:0eb01e8ad9="BLUE"]dracula ; Billy 都係想幫你  晤好咁兇啦 ! 會嚇親d女仔... :em16:  :em16:[/quote]

:em01: Billy~ 我錯怪了你........ 你住幾樓? 我要報答你~~ :mrgreen:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:e6d4b916fd="dracula"][quote:e6d4b916fd="BLUE"]dracula ; Billy 都係想幫你  晤好咁兇啦 ! 會嚇親d女仔... :em16:  :em16:[/quote]

:em01: Billy~ 我錯怪了你........ 你住幾樓? 我要報答你~~ :mrgreen:[/quote]

千期唔好話"以身相許"就得喇. :em16:
單身女士o岩你多D. :em12:
就送你層樓比我作為報答啦. :em04:  :em04:

係呢今日有冇人PM你啊. :em12:

送層樓o係你頭頂就得~  8)
冇人 pm 我喎...
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:197ce649ac="dracula"]送層樓o係你頭頂就得~  8)
冇人 pm 我喎...[/quote]

送層重要高過我住緊果層呀. :em04:  :em04:  :em04:
咁要六十幾樓先得喎. :em12:

[quote:3cb67c2a76="dracula"]想死呀??????????????????????????
billy 你係咪住2座F?? 幾多樓?? 邊個知度 PM我! 唔該~  :em20:[/quote]
有殺錯冇放過﹐成個2座炸平佢嘛。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。