藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: POON
打印 上一主題 下一主題

係公司好鬼悶 ! [複製鏈接]

[quote:b731e4f3aa="grassman"]呢個係o羊世界,我做到死呀! :evil:[/quote]

HAHAHA  :mrgreen:

[quote:a27289fbc9="grassman"]呢個係o羊世界,我做到死呀! :evil:[/quote]

無野做晤係一件好事黎嫁 !  :cry:

是啊"渡日如年"o架. :em06:

我依家仲係公司呀 :cry: 檯面仲要有兩座"喜瑪拉雅山" :em06:
點解你地可以咁遊o架?! :em01:

[quote:2577f7215b="R & M"]我依家仲係公司呀 :cry: 檯面仲要有兩座"喜瑪拉雅山" :em06:
點解你地可以咁遊o架?! :em01:[/quote]

我做工業既邊有咁"荀"呀.
我以前晚晚九點十點o架. :em01:
依家辭o左工.
重邊會比野我做Ya.
你可以試o下辭工.
下個月肯定可以好遊o架. :em12:

我仲響寫字樓...做緊野..... :em18:

你係公司訓呀?

[quote:97daca3c5d="女"]你係公司訓呀?[/quote]
係呀...

[quote:f89fa87647="女"]你係公司訓呀?[/quote]

消防員是返一日廿四小時放兩日o架. :em12:

[quote:0f44896f87="Billy"]你可以試o下辭工.
下個月肯定可以好遊o架. :em12:[/quote]
你o既主意都唔錯播 :em09: 但可能會...

M︰嘻嘻...不如我辭職唔做o羅
R︰ :shock: ...您夠竟係乜水,點解會上佢身?您好快o的返出o黎喇o下,如果唔係我會用筷子夾您中指 :twisted:
M︰ :!: 唔.....都唔早o羅...早o的訓...聽朝仲要早起身返工.....!!!!!!

比利,如果俾R見到你以上o既發言,RC可能又會多一單負面新聞!

新聞報導︰今晨青衣藍澄灣發生一蹤流血事件;據稱今晨有人報案指.....................!

:mrgreen: