藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

芒果糯米慈 [複製鏈接]

嘩 rc街坊真係踴躍啦 又多一pair有o左 恭喜晒
第日有好多bb玩
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:735b6cde2e="grassman"][quote:735b6cde2e="Tomato"]RC生育大使草人近年ge鼓勵生育言論 終於陸續見到成績......恭喜你呀草人!![/quote]

你都未成事,我覺得我好失敗! :poor:[/quote]
[quote:735b6cde2e="Tomato"]生完記得話比我地知....係咪好痛 :yeah: ????[/quote]
草蛇 呢個case你應該就成功o架啦
都問定痛唔痛囉......
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

究竟芒果糯米慈同生仔有咩關係呢.... :em18:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:c13d5c6feb="Billy"]究竟芒果糯米慈同生仔有咩關係呢.... :em18:[/quote]

呢度係第五頁,你想知咩關係,你要從第一頁開始睇!
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=8975&postdays=0&postorder=asc&start=0

到你睇返呢頁既時候,你會發現"係無關係的",吹水池麻!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

哩家見到"芒果糯米磁" 就會聯想起你們的bb  h:
原居民2004~2013

[quote:8c5b97aa36="Tomato"][quote:8c5b97aa36="R & M"]佢大住個肚再加上剪短 o左既髮型,個樣真係又可愛又幸福咖! :face13:[/quote]

佢真係好cute呀 好想"miss"佢面豬仔!![/quote]

阿茄,你咁對我... :sweat:

[quote:fc408a4de7="Billy"][quote:fc408a4de7="Andrew & Jessica"]billy 我地同你真係夾呀  我地同一日結婚 而家我都有左bb呀 不過無你咁快生得 我要出年二月呀 我地兩pair真係夾呀 anyway 恭喜你先[/quote]

真係夾呀.... :yeah:
我都恭喜你先.

係咁快講出黎唔怕bb小氣牙~~~~
我地過左4個月先至講咋.... ops:[/quote]

恭喜晒!
果然無比我講錯,rc開始左生bb潮...   :em09:

咁二座咪,將會有兩個 BB 出世囉!
早年幾前,我層某單位鄰居都有 BB 出世,早幾日見個 BB 已經可以自己行路,好可愛。 :wink:

[quote:af1e57f5fa="Sure Win"]rc開始左生bb潮...   :em09:[/quote]

可能還有一些醞釀緊....  :em18:

p.s. 太好喇~ 到時請我食薑醋得唔得?   
原居民2004~2013

[quote:f3d03f24a8="vivian"][quote:f3d03f24a8="Sure Win"]rc開始左生bb潮...   :em09:[/quote]

可能還有一些醞釀緊....  :em18:

p.s. 太好喇~ 到時請我食薑醋得唔得?   [/quote]

妳係唔係講緊妳自己呀? :em12:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil: