藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

三週年版聚 [複製鏈接]

:em01: 好想參加 但撞岩我同家人去旅行 你地玩個晚夜機先返到 HK 趕唔切見大家
希望有機會下次見 其實我真係覺得今次係好機會 因之前見你地在網上約埋
一齊睇波 寫到今晚去我屋企 見到都想話我又去 但始終都覺得好唐突 都唔
知真係要住幾耐先有機會認織大家. ops:  ops:

mandy

去旅行咁正,介唔介意講o下去邊樹玩玩呀? :em12:

今次版聚 join 唔到就 join 其他活動啦,我地今個星期日有BB焦活動喎,唔知妳有冇興趣參加呢?
BB焦活動--->http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=8952

其實之前我地倆公婆咁公開o係度邀請鄰居o黎我地屋企睇世界盃,即亦都唔介意其他未見過面o既鄰居一齊o黎睇o架!(我諗呢度無乜壞人呱 ops: )
大家一齊您一言我一語,突然全部人都變晒客席評術員 8) 一齊睇真係熱鬧好多o架,而且仲可以防眼"訓"添呀 :yeah:
:em09:

我同老公同仔仔去菲律賓玩 趁仔放暑假.
之前都睇到你地攪個BBQ 只不過覺得好熱 所以冇報到名.
不如下次落去游水 約埋睇下見唔見到 跟住織左你 我相信好快就可以織到
好多鄰居....

潛左水咁奈,我真係好想參加架,如果我老婆黎,我一定黎。
搵人傾掂佢先啦.... :em12:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:f7eb803090="mandy"]我同老公同仔仔去菲律賓玩 趁仔放暑假.
之前都睇到你地攪個BBQ 只不過覺得好熱 所以冇報到名.
不如下次落去游水 約埋睇下見唔見到 跟住左你 我相信好快就可以
好多鄰居.... [/quote]

:em17:  :em17:

[quote:3773ce9cd5="dick&queenie"]潛左水咁奈,我真係好想參加架,如果我老婆黎,我一定黎。
搵人傾掂佢先啦.... :em12:[/quote]

如果唔係前日見你兩公婆朝早等車,仲以為你搬左! ops:

女人0既野,好簡單,愛、時間、錢!

1) 愛 - 你應該好夠o下啦! (除非你個底花左我唔知。 :em17: )
2) 時間 - 你部PSP係罪魁禍首,送左俾我,俾晒D時間QQ,QQ一定可以就0下你o既!
:em11:
3) 錢 - 你零用錢太多喇,理財又唔叻,一於俾哂QQ作中央分配! :em11:

方法2:
錄定D  e...e...唉...唉...聲落CD,到時到候,0羅隻CD入廁所播,再靜靜癙出門口! :zdevil:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

deadline未?
我隻佬會出現一陣 : 唔該計埋佢!!

[quote:4488325e37="Robert"]最新報名人數

日期及時間為︰二零零六年八月六日 ( 星期日 ) 晚上七時至十時
地點為︰藍澄灣會所

報名人士如下︰

1 ) R & M x 2
2 ) BILLY x 1
3 ) Tomato x 2
4 ) jessica & burns x 2
5 ) hales & bikbark x 2
6 ) 一家四口 x 4 (兩大兩細)
7 ) Ice & Saga x 2
8 ) FireFire x 2
9 ) H&H x 1
10) Patrick、Cherry & Jonathan x 3 (兩大一細)
11) stephenyeong x 2
12) 二座陳生 x 4 (兩大兩細仲有一個兩歲大既BB :em04: )
13) Hotcake x 2
14) 一座李生 x 2
15) Cora x 1
16) turbowing X 2 + 一個十個月大既BB :em04:
17) Jeffrey & Shirley x 2
18 )leemoksau x 1
19) wychan x 2
20) dick&queenie x 2
21)
22)
23)

暫時人數︰ 三十六大 五細二個BB

TBC:
1  ) diedsee
2  ) [/quote]
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:0b5ed91f11="Robert"][quote:0b5ed91f11="Robert"]最新報名人數

日期及時間為︰二零零六年八月六日 ( 星期日 ) 晚上七時至十時
地點為︰藍澄灣會所

報名人士如下︰

1 ) R & M x 2
2 ) BILLY x 1
3 ) Tomato x 2
4 ) jessica & burns x 2
5 ) hales & bikbark x 2
6 ) 一家四口 x 4 (兩大兩細)
7 ) Ice & Saga x 2
8 ) FireFire x 2
9 ) H&H x 1
10) Patrick、Cherry & Jonathan x 3 (兩大一細)
11) stephenyeong x 2
12) 二座陳生 x 4 (兩大兩細仲有一個兩歲大既BB :em04: )
13) Hotcake x 2
14) 一座李生 x 2
15) Cora x 1
16) turbowing X 2 + 一個十個月大既BB :em04:
17) Jeffrey & Shirley x 2
18 )leemoksau x 1
19) wychan x 2
20) [glow=red]dick&queenie x 2[/glow]<===霸王硬上弓??  都未confirm :!:
21)
22)
23)

暫時人數︰ 三十六大 五細二個BB

TBC:
1  ) diedsee
2  ) [/quote][/quote]

[quote:8cc23be83f="grassman"]
錄定D  e...e...唉...唉...聲落CD,到時到候,0羅隻CD入廁所播,再靜靜癙出門口! :zdevil:[/quote]

搵日襯澄澄唔響屋企,你地響庶 "e....e....唉....唉"時,順便幫我錄丫唔該。
最好轉埋做mp3添 :em12: