藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

報名處—4/30(Sat) 8-10pm 青衣公園 請報名 [複製鏈接]

真係唔好意思 佢 ot 到9:30先返 所以冇嚟 :em14:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:2daaac1fc0="diedsee"]真係唔好意思 佢 ot 到9:30先返 所以冇嚟 :em14:[/quote]

我地都 OT...踢多o左 15分鐘~
見過鬼就唔怕黑啦~

邊位師兄咁神勇..雙腳摌波 ?

[quote:f69287e1cb="肥度"]邊位師兄咁神勇..雙腳摌波 ?[/quote]

又插咀~ 專心 d 讀書!!

:HIT: <--肥度
見過鬼就唔怕黑啦~

各師兄真係唔好意思,今次 甩底 :em14: ,我期待下場波的來臨。

[quote:e0e8d093ba="diedsee"]真係唔好意思 佢 ot 到9:30先返 所以冇嚟 :em14:[/quote]

冇計,下次啦!當然好想亞志黎,雖然同亞志只踢過一次,但我諗暫時RC防守力最強既係亞志同vincent。

[quote:e0e8d093ba="肥度"]邊位師兄咁神勇..雙腳摌波 ?[/quote]

唔係我呀,我係車輪腳,左腳完先右腳,右腳完先左腳,冇一齊 !  ops:

[quote:e0e8d093ba="FD"]各師兄真係唔好意思,今次 甩底 :em14: ,我期待下場波的來臨。[/quote]

受我一野! :HIT:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:d59a5a4f3c="Billy"]今日比人投訴我地有人"雙腳鏟波".
大家都係交流友誼o下.
下次盡可能就唔好踢得太狼會好少少.[/quote]

少少碰撞梗有ga la 最多下次大家爭波時盡量唔好去咁盡 我都俾佢
地撞到個右膊 而家隻手舉起都有d痛呀!
Rambler Crest Soccer Club

GRASSMAN.... 我要賽後傳真!!!!!!!!!!!

[quote:6c9f148ba5="EpSon"]GRASSMAN.... 我要賽後傳真!!!!!!!!!!![/quote]

你唔知我例遲架咩! :dead:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我諗住俾d壓力你 等你快d 呀..... ^^