藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: POON
打印 上一主題 下一主題

有無人想賣"RC" ?? [複製鏈接]

billy ; 係好似明年要結婚喎  係你想識定介紹比人先 ? :mrgreen:  :mrgreen:

隋便問句啫.
有都介紹比你先啦.
點解唔sell o下自己啫.

好喇 ! 等我sale o下自己 我樣子平凡 可以話晤係靚女... 年齡28 就快失業...
優點係 : 鐘意笑 肯幫人<晤理有無著數> 夠獨立<睇情況而定>
缺點係 : 情緒化 大頭蝦 晤係靚女....疑心大等等....... :em19:  :em19:

睇黎真係有需要開個"孤男寡女"會.

要等埋"莫愁"先啦 !  :mrgreen:  :mrgreen:

[quote:c5fbdc6888="Billy"]隋便問句啫.
有都介紹比你先啦.
點解唔sale o下自己啫.[/quote]

billy 你都 sell下你自己先啦~~  :em04:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:e5466b1e56="OON"].......

dracula;需要我介紹我表妹比你識嗎 ? 你可以試下追佢 ![/quote]

多謝妳o既好意... 我都係想賣比佢之後我住一間房 :mrgreen:  :em04:  :mrgreen:  :em04:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:9040e6aab1="dracula"][quote:9040e6aab1="Billy"]隋便問句啫.
有都介紹比你先啦.
點解唔sale o下自己啫.[/quote]

billy 你都 sell下你自己先啦~~  :em04:[/quote]

咁我就sell o下自己啦. :mrgreen:

Hi 咁多位.
我叫德古拉伯爵.
真名:Chris.
今年28 未婚 未有女友(以前就有).
愛好: 踢波打機整蛋糕.
最愛飲品: 血 重係日日要飲 唔係會死.
外表 : 雖然冇的少咁型 都算係高大英俊有型果隻.
事業:好似係有間鋪 幾時起身就幾時返工果隻.

咁多位單身女士們 對我有興趣就pm我啦.

想死呀??????????????????????????
billy 你係咪住2座F?? 幾多樓?? 邊個知度 PM我! 唔該~  :em20:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:95dc00ab68="dracula"]想死呀??????????????????????????
billy 你係咪住2座F?? 幾多樓?? 邊個知度 PM我! 唔該~  :em20:[/quote]

我冇血請你飲唔好吸我D血呀.
:em14:  :em14:
最多請你飲杯紅酒囉 都係紅色啫. :  :