藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

李莫愁....生日快樂 [複製鏈接]

[quote:2d60720e0c="leemoksau"][quote:2d60720e0c="grassman"][quote:2d60720e0c="SEVEN"]leemoksau ; how old are you ??  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]

好緊張!好緊張!究竟李莫愁點樣破呢招旋斬? :em03:  :shock:  :em03:[/quote]
破招方法一:
"喂~喂喂~~ 听唔到 喂..." (断o左线)
破招方法二:
(扮?m话录音) "我依家唔o系度 当你听到bi一?\之后 请留低你o既姓名同?m话 我?No系死之前复你."[/quote]

哦!到時新聞就會寫李莫愁(生於19xx-20xx)享年XX歲,答案就出來了!明白!

P.S. 李莫愁係宋末元初人,應該(11xx-20xx)先arm! :idea:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

愿我安息!
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

莫愁 ; 我既"紅顏知己" 咪且開話題啦...

我一生劳碌命 咁大TIPS你应该估到啦.
PS: 估得o岩唔o岩我都唔再回应了. SORRY啦 :em14:

[quote:4195f4931d="leemoksau"]我一生劳碌命 咁大TIPS你应该估到啦.
PS: 估得o岩唔o岩我都唔再回应了. SORRY啦 :em14:[/quote]

咁都只係 30 出頭啫
有幾老呀? :em12:

[quote:4336677be9="leemoksau"]我一生劳碌命 咁大TIPS你应该估到啦.
PS: 估得o岩唔o岩我都唔再回应了. SORRY啦 :em14:[/quote]

一生劳碌=1366
一千三百六十六歲??? :?:
好利害原來係千年人魔. :em17:

心已老.

[quote:92239ef172="leemoksau"]我一生劳碌命 咁大TIPS你应该估到啦.

喂 ! 咁早就做私人事  晤使做呀 ?
PS : 不如你答大過我還是細過我  :mrgreen:  :mrgreen: 因為BILLY幫我地起左個名堂叫"七姊"... :em12:  :em12:

没有MOOD工作.
当然大过你啦.

[quote:83243b1385="leemoksau"]没有MOOD工作.
[/quote]

掛著"RC" D 蜜友 ; 上多D綱 !  :em12: