藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

一人一票,支持網主大人收回警告聖命 [複製鏈接]

[quote:46ad55679d="Jeffrey & Shirley"]MilkMilk:
何解妳自己砍文既? :?:[/quote]其實........咪就係咁囉..... :nowords:
:em09:

結論係 為左唔off-topic 我決定每次出文都出一個新的topic 咁一定唔會off 人地個topic 了....
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:d8a4c0cb49="wychan"]結論係 為左唔off-topic 我決定每次出文都出一個新的topic 咁一定唔會off 人地個topic 了....[/quote]

我o既結論係每次出文都放吹水泳池off topic都冇有怕.....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:145172f06c="Billy"][quote:145172f06c="wychan"]結論係 為左唔off-topic 我決定每次出文都出一個新的topic 咁一定唔會off 人地個topic 了....[/quote]

我o既結論係每次出文都放吹水泳池off topic都冇有怕.....[/quote]

吹水泳池只係可以俾你吹水.. 唔係俾你 off-topic :em16:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

一於實行吹水版不計文章數目.... :

[quote:e45021e3a4="Billy"]我o既結論係每次出文都放吹水泳池off topic都冇有怕.....[/quote]哈哈~我都係咁諗呀 :
伯爵(藍澄吹水泳池管理員)~你以後同我小心o的呀 :yeah:

[quote:e73ee8aa07="milk"][quote:e73ee8aa07="Jeffrey & Shirley"]MilkMilk:
今時今日仲未去你地屋企望望添。 :em01:[/quote](叫過你o黎幾廿百萬次o架啦 :HIT: )

咁你幾時得姐?又或者今個星期六晚過o黎好唔好 :roll:[/quote]
要約埋 Shirley 一齊,先 firm 妳啦!

[quote:ca550850dd="Jeffrey & Shirley"]要約埋 Shirley 一齊,先 firm 妳啦![/quote]肥兄,咁就再聯絡啦! :em02:

[quote:37f83ba0c5="milk"][quote:37f83ba0c5="Jeffrey & Shirley"]要約埋 Shirley 一齊,先 firm 妳啦![/quote]肥兄,咁就再聯絡啦! :em02:[/quote]
好呀! :face13:

[quote:4bbdc0e796="wychan"][quote:4bbdc0e796="Billy"][quote:4bbdc0e796="wychan"]結論係 為左唔off-topic 我決定每次出文都出一個新的topic 咁一定唔會off 人地個topic 了....[/quote]

我o既結論係每次出文都放吹水泳池off topic都冇有怕.....[/quote]

吹水泳池只係可以俾你吹水.. 唔係俾你 off-topic :em16:[/quote]

[quote:4bbdc0e796="哈力士"]第二章 不洽當文章定義:
1. 於某一版面發表文章時 其文章內容與該版面之版面描述
  不相關.
2. 回覆文章的內容與原文標題所述說的內容沒有合理的關聯性.
3. 在沒有事實証明的情況之下對其它使用者作出不理性評擊.
4. 粗言穢語.
本章節的第一條及第二條 將不適用於"藍澄吹水泳池"版 [/quote]

係 "藍澄吹水泳池"版 off topic 唔算"不洽當文章".... :em12:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]