藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

除夕倒數夜 [複製鏈接]

[quote:2c60bc6ad5="grassman"][quote:2c60bc6ad5="Robert"]請繼續報名︰

1-3. Grassman Grasswoman & Grasskid
4-5. Milk & Robert
6-7. bikbark & hales (靜雞雞報埋先)
8-10. Eddy x 3 (如果到時個仔未訓就o黎啦)
11-12. Kitty & Raymond
13-15. Surewin & Billy x 3 (如果BB未訓就帶埋o黎啦)
16-17. wychan & Bearbear
18-19. Jeffrey & Shirley
20. dracula
21. FD
22-23. Mr. & Mrs. FireFire
24-26. John & Esther X 3
27-28. Suzuki

暫時人數︰ 二十四大 三細 一BB

建議活動內容︰

a. 入場人仕一人準備一份$20以下既禮物交換[/quote]

好熱鬧呀! :yeah:

大家同我一樣,老啦!除夕都冇地方蒲! :mrgreen:[/quote]

草人 我哋班街坊好支持您哋就真.   :em19: 我哋唔認老喎! :em17:  

[quote:b9fbf9a50c="kitty&Raymond"][quote:b9fbf9a50c="Robert"]其他鄰居唔怕我屋企細既話,一齊黎熱鬧o下嗯![/quote]

幾時改咗去你嗰到呀? :?:[/quote]
妳有冇攪錯,由哩篇文章既第一個 post 開始,都係講緊二座會所架啦,妳醒o下啦! :
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

請繼續報名︰

1-3. Grassman Grasswoman & Grasskid
4-5. Milk & Robert
6-7. bikbark & hales (靜雞雞報埋先)
8-10. Eddy x 3 (如果到時個仔未訓就o黎啦)
11-12. Kitty & Raymond
13-15. Surewin & Billy x 3 (如果BB未訓就帶埋o黎啦)
16-17. wychan & Bearbear
18-19. Jeffrey & Shirley
20. dracula
21. FD
22-23. Mr. & Mrs. FireFire
24-26. John & Esther X 3
27-28. Suzuki
29. Ice
30. Saga
31-32. ~ Man & Agnes ~

暫時人數︰ 二十八大 三細 一BB

建議活動內容︰

a. 入場人仕一人準備一份$20以下既禮物交換

唔好意思 個蛋糕好似真係失失地手......
我都會拎過去 只係話定俾你o地知好d
費事個蛋糕太核突嚇親你o地
:em07:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:2827da071e="bikbark"]唔好意思 個蛋糕好似真係失失地手......
我都會拎過去 只係話定俾你o地知好d
費事個蛋糕太核突嚇親你o地
:em07:[/quote]
唔緊要~~~再核突我都見過~~~ :nowords:

grassman 我想confirm一下 你個女今晚係咪一定會出席架? 我個女話想見下你個女 想同佢一齊倒數喎 我地而家至報名 會唔會遲呢? 而二座會所又喺邊呢? h:

oh 冇得玩倒數lu 呀女今日玩得攰得滯 arm arm訓着左tim ops:

哎呀!而家先至睇到,仲有二十幾人係度,妳過唔過黎嗯!

當喺收到你既信息既時候 我地已經進入夢鄉 唯有出年再數過啦  :mrgreen:

係我地報名報得過份遲左既 :em09:

[quote:80933ac85d="一家四口"]grassman 我想confirm一下 你個女今晚係咪一定會出席架? 我個女話想見下你個女 想同佢一齊倒數喎 我地而家至報名 會唔會遲呢? 而二座會所又邊呢? h:[/quote]

唉呀!唔好意思,兩日乜冇上網,剛見你留言,Sorry! (你有我電話,打俾我嘛!) 我個女有到呀,仲係全場最精神o個個! ops:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!