藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

三週年版聚 [複製鏈接]

嘩,個個都咁省鏡,舊年又變成點呢?

上年好似無影大合照呀!
:em09:

張相......我大約認到自己係邊隻豬頭
舊年有大合照o架 不過唔係週年版聚 係好似"愚人節"嘉年華先有影相咋.
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

係喎......咁張相去左邊??
:HIT: 拎返出0黎!!

應該係主角出相機......
愚人節嘛 可能個相機無入卡o架
等你班友笑晒咁影 原來無影到
:yeah:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

大合照?正確o的講,應該係愚人節翌日(2/4/2005 Saturday)影o既!

提供相機o既草人上年已經話會 send 返幅相俾我o架喇,但係到 e 家我都未到手呀~ :x

milk:快o的俾相呀~ :HIT:    GM
:em09:

甘高興 2大1細唔該... :mrgreen:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

預我2個啦.
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

[quote:fbcc507bc4="atrick & Cherry"]甘高興 2大1細唔該... :mrgreen:[/quote]
[quote:fbcc507bc4="stephenyeong"]預我2個啦.[/quote]

O.K.

各位街坊:因場地規條列明,最早可在兩星期前預約,積係本星期日(七月二十三日)  :nowords: ;本人認為如果可以早 o的 Confirm 人數加上準時預訂場地,就唔會好似舊年咁,頭一個鐘要迫 o係 Function Room #2 (Small) 裏面。所以希望未報名的街坊盡快報名。
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

最新報名人數

日期及時間為︰二零零六年八月六日 ( 星期日 ) 晚上七時至十時
地點為︰藍澄灣會所

報名人士如下︰

1 ) R & M x 2
2 ) BILLY
3 ) Tomato
4 ) jessica & burns
5 ) hales & bikbark
6 ) 一家四口 x 4 (兩大兩細)
7 ) Ice
8 ) FireFire x 2
9 ) H&H x 1
10) Patrick、Cherry & Jonathan x 3 (兩大一細)
11) stephenyeong x 2
12) 二座陳生 x 4 (兩大兩細)
13) Hotcake x 2
14) 一座李生 x 2
15) Cora x 1
16)
17)
18 )
19)

暫時人數︰ 二十五大 五細

TBC:
1  ) diedsee
2  ) Saga
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil: