藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

面色蒼白 [複製鏈接]

我都有試過食白鳳丸 但係作用不大 個幾日都係痛到死下死下......
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:67131b3e86="Agnes&Henry"]我都有試過食白鳳丸 但係作用不大 個幾日都係痛到死下死下......[/quote]

如果o個幾日唔係好妥........平日可以多飲玫瑰花茶(睇書介紹).........另外可以試下穴位按摩.............係近眉頭同眼球間既骨位........首先用兩個手指公輕輕去搵個位.........你會發現有兩個凹位隔離凸出少少o個度就係.............

[quote:c006047786="Teresa&Fai"][quote:c006047786="Agnes&Henry"]我都有試過食白鳳丸 但係作用不大 個幾日都係痛到死下死下......[/quote]

如果o個幾日唔係好妥........平日可以多飲玫瑰花茶(睇書介紹).........另外可以試下穴位按摩.............係近眉頭同眼球間既骨位........首先用兩個手指公輕輕去搵個位.........你會發現有兩個凹位隔離凸出少少o個度就係.............[/quote]

我就通常都係用暖水袋囉 暖下會舒服  D  :wink:

touch wood 我冇呢個問題..............

[quote="Sharan"]其實你係唔係d完全沒有運動o既人,覺得身體唔好,走兩走就頭昏,就越唔願走,越來越差 :?:

我又真係無乜運動喎!
"走兩走就頭昏,就越唔願走,越來越差 :?: "----------我又唔會喎!我行街可以由朝行到晚 中間唔駛坐0下休息0架!(食同買野係我人生最大精神支柱 )
偏頭痛同胃痛 仲有auntie.......係我最大敵人 :em20:

講開auntie 真係勁痛0架!我細妹都係勁痛之人 佢後來睇醫生 先至生左個瘤 要做手術.............個瘤成個橙0禁大 好彩發現得早 如果唔係 就要成副機器切 生唔到bb 所以做女仔有乜唔妥 要睇醫生呀!

做男仔會唔會少好多痛苦呢?????

聽你咁講你可能係血糖低...............

你要小心身子呀...........做男人緊係少好多呢d痛苦la.........起碼女性就多左個婦科先la......佢地又唔駛生仔.............又唔會比人話豬扒..........你打開份報紙唔係買纖體就係買保膚品廣告...............全部都係搵女人錢..............

豬豬細個好恨做男仔因為無auntie嘛哈哈 :em12:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

[quote:604a61f72b="咩咩豬"]豬豬細個好恨做男仔因為無auntie嘛哈哈 :em12:[/quote]

諗返起讀書時auntie 的確為我帶來好多麻煩同尷尬............. 8)  8)

[quote="Teresa&Fai"][quote:b944012d48="咩咩豬"]豬豬細個好恨做男仔因為無auntie嘛哈哈 :em12:[/quote]
諗返起讀書時auntie 的確為我帶來好多麻煩同尷尬............. 8)  8)[/quote

噢~~~女人野????好腥 :em15:

[quote="dick&queenie"][quote:3eb9f1dbf3="Teresa&Fai"][quote:3eb9f1dbf3="咩咩豬"]豬豬細個好恨做男仔因為無auntie嘛哈哈 :em12:[/quote]
諗返起讀書時auntie 的確為我帶來好多麻煩同尷尬............. 8)  8)[/quote

噢~~~女人野????好腥 :em15:[/quote]

~~~~
做女仔真係好慘 男仔係感受唔到女仔心靈同肉體上的痛苦
dick........你要多d愛護queenie啊!