藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

夏夜...BBQ~~~ [複製鏈接]

[quote:5929983551="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:5929983551="grassman"]7/22有RC football match![/quote]

no problem you can join after football match )))) .....直落bbq啦...[/quote]

係喎!佢地 o係荃灣踢八點到十點 o番!點算?
H ,妳二十三號星期日真係就唔倒時間呀?
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

已經 Confirm o左 H,佢為 o左草人.................................既澄澄 :em12: ,鋼定自己一位參加七月二十三號星期日既夏夜...BBQ,麻煩火火 update 第一版

1 ) Mr. & Mrs. FireFire x 2

2 ) R & M x 2

3 ) H & H x 1

4 ) GM GW GK

5 )

6 )

7 )

8 )

TBC:  FD X 2

係 o番 ,亞火我地要早幾多日打電話去 book 先至有優惠咖?

[quote:8e86ae9f14="R & M"]係 o番 ,亞火我地要早幾多日打電話去 book 先至有優惠咖?[/quote]
星期五打去遲唔遲呀~~~ :?:
仲有...好似星期日天晴~~~ :em04:

[quote:25877b4966="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:25877b4966="R & M"]係 o番 ,亞火我地要早幾多日打電話去 book 先至有優惠咖?[/quote]
星期五打去遲唔遲呀~~~ :?:
仲有...好似星期日天晴~~~ :em04:[/quote]

唔知 o播!佢有冇限制咖? :?:  :?:

冇錯,星期日天晴~~~ :em04: :em04:  :em04:

其實我都幾想去...
但BBQ   好 月巴  喎.
===

提供之食品有以下:

秘製叉燒粒、非洲雞扒、蝴蝶雞全翼、秘製五香豬扒、香蒜雞中翼、秘製蒜茸飽、芝士腸、金沙骨、多春魚、牛扒、豬頸肉、燒賣、墨魚丸、牛丸、 咖哩魷魚、煙肉、大紅腸、雞腎、栗米、獅子狗、腸仔、豆腐卜、茄子、貢丸、青椒方包 同賣魚蛋

應該唔會好肥掛? ops:

[quote:060d492900="R & M"]提供之食品有以下:

秘製叉燒粒、非洲雞扒、蝴蝶雞全翼、秘製五香豬扒、香蒜雞中翼、秘製蒜茸飽、芝士腸、金沙骨、多春魚、牛扒、豬頸肉、燒賣、墨魚丸、牛丸、 咖哩魷魚、煙肉、大紅腸、雞腎、栗米、獅子狗、腸仔、豆腐卜、茄子、貢丸、青椒方包 同賣魚蛋

應該唔會好肥掛? ops:[/quote]

咁我見到咁多好野食都唔食得.
好無人生樂趣姐.
===

[quote:44b2fa21bb="Jess&Burns"]咁我見到咁多好野食都唔食得.
好無人生樂趣姐.[/quote]o黎啦~o黎啦,唔o黎仲無樂趣呀!

[quote:44b2fa21bb="bikbark"]消息人士再透露 對bbq之約暫未能多作回應.[/quote]親愛的大少奶

妳會唔會知個消息人士幾時會再透露"人地個 wife"今個星期日o既去向?

朱師孻字
:em09: