藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

細個0個陣鍾意邊個明星 [複製鏈接]

[quote:9e740bb0fc="dick&queenie"][quote:9e740bb0fc="OON"][quote:9e740bb0fc="dick&queenie"]我記得淨係鍾意過張曼玉同leon...

q. 8)[/quote]

我都係好鍾意佢地 ~  ops:[/quote]

不過我而家對佢倆個都冇乜感覺囉...唔記得幾時開始又唔係咁鍾意...可能係响我老公出現0既時候開始囉... ops:

q.[/quote]

我.....頂..............你地唔順咯~ :dead:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:71e5df261f="dracula"][quote:71e5df261f="dick&queenie"][quote:71e5df261f="OON"][quote:71e5df261f="dick&queenie"]我記得淨係鍾意過張曼玉同leon...

不過我而家對佢倆個都冇乜感覺囉...唔記得幾時開始又唔係咁鍾意...可能係响我老公出現0既時候開始囉... ops:

q.[/quote]

我.....頂..............你地唔順咯~ :dead:[/quote]

我.....頂..............怕唔怕醜架..........咁妳都講得出 :em05:

[quote:096991dcfb="BT"][quote:096991dcfb="dracula"][quote:096991dcfb="dick&queenie"][quote:096991dcfb="OON"][quote:096991dcfb="dick&queenie"]我記得淨係鍾意過張曼玉同leon...

q.[/quote]

我.....頂..............你地唔順咯~ :dead:[/quote]

我.....頂..............怕唔怕醜架..........咁妳都講得出 :em05:[/quote]

有乜怕唔怕醜呢 對女人來講 老公緊係最好0架...... :em11:

[quote:bd82aa6681="Tomato"]咁你記唔記得最早期430穿梭機0個隻三角型 (好大件0架..)怪物叫乜名......我成日諗起佢 但係又唔記得.....[/quote]
我都唔記得 係咪d疊字名?  :?:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:f468914bc1="Tomato"][quote:f468914bc1="BT"][quote:f468914bc1="dracula"][quote:f468914bc1="dick&queenie"][quote:f468914bc1="OON"][quote:f468914bc1="dick&queenie"]我記得淨係鍾意過張曼玉同leon...

q.[/quote]

我.....頂..............怕唔怕醜架..........咁妳都講得出 :em05:[/quote]

有乜怕唔怕醜呢 對女人來講 老公緊係最好0架...... :em11:[/quote]

好多謝你0既支持 :em06:   不過BT同伯爵都misunderstood咗...I meant 識咗我老公之後,掛住拍拖...所以冇乜時間同精神放落啲明星呀...歌星呀0度咁啫...完全唔關怕唔怕醜0既事 :

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:ae85146b19="dick&queenie"]好多謝你0既支持 :em06:   不過BT同伯爵都misunderstood咗...I meant 識咗我老公之後,掛住拍拖...所以冇乜時間同精神放落啲明星呀...歌星呀0度咁啫...完全唔關怕唔怕醜0既事 :

q.[/quote]

嘩!亞Dick做左d乜,"CHER"到你咁盡,dd時間精神都冇呀?講黎聽下!

(八卦o下姐,唔好打面呀! :mrgreen: )
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

米高佐敦...yeah !

[quote:e3760c40e6="bikbark"][quote:e3760c40e6="Tomato"]咁你記唔記得最早期430穿梭機0個隻三角型 (好大件0架..)怪物叫乜名......我成日諗起佢 但係又唔記得.....[/quote]
我都唔記得 係咪d疊字名?  :?:[/quote]

我諗左好耐喇......係咪叫"多多"....呢排又彈多個名出來 係咪叫"robot" (robo...類似啦)... :?:

[quote:350295a5ed="grassman"]我細細個就鍾意Twins,男就鍾意BoyZ! :mrgreen:[/quote]

你幫澄澄寫就得..... :
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:f76a0f9a42="Tomato"][quote:f76a0f9a42="bikbark"][quote:f76a0f9a42="Tomato"]咁你記唔記得最早期430穿梭機0個隻三角型 (好大件0架..)怪物叫乜名......我成日諗起佢 但係又唔記得.....[/quote]
我都唔記得 係咪d疊字名?  :?:[/quote]

我諗左好耐喇......係咪叫"多多"....呢排又彈多個名出來 係咪叫"robot" (robo...類似啦)... :?:[/quote]
我諗唔係robot啦 邊可能有d咁深o既英文(以當年o既程度)
仲有 乜隻怪o野唔係外星生物咩?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的