藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

德古拉的故事 [複製鏈接]

德古拉的故事第二集

[quote:4611655dec="dick&queenie"]"我地咁奈冇見,陪我去飲杯野丫~~~~"

待續....[/quote]

第二集

無奈雨愈下愈大,雨聲遮蓋了她的說話,她的聲音隨著雨水沖走,伯爵根本什麼都聽不見,彷彿上天要告訴伯爵...期待已久的重逄又如何,要是有緣沒份的話,不如不見...

她只見伯爵的身影,愈走愈遠...

伯爵漫無目的向前奔,濕透的身軀,停留在大雨中不斷埋怨自己不爭氣!內心是多麼渴望再遇見她,現在她真的出現在自己眼前時,卻又一再錯失機會。一路以來都幻想著她會像自己一樣,形單隻影,心想就等如自己會有機再跟她一起,重回london過著開心快樂的日子,但世事往往事與願違...

永遠愛著您 :em21: [/code]

哈哈 :em17:
呐...伯爵唔关我事呀 q哩个版本同我勒索你果个唔同o架 :
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:1813c401e4="leemoksau"]哈哈 :em17:
呐...伯爵唔关我事呀 q哩个版本同我勒索你果个唔同o架 :[/quote]

你個係咩版本0即? 講嚟聽吓丫? :

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:04db6dda75="dick&queenie"]我老公又發作。唉!你地咪同佢顛啦
Q. :sweat:[/quote]

................. 原來兩公婆都係一樣....癲..... :sweat:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:8a8784a684="dracula"][quote:8a8784a684="dick&queenie"]我老公又發作。唉!你地咪同佢顛啦
Q. :sweat:[/quote]................. 原來兩公婆都係一樣....癲..... :sweat:[/quote]難免~傳染性o既病毒 :
:em09:

[quote:6df6ef2d1c="milk"][quote:6df6ef2d1c="dracula"][quote:6df6ef2d1c="dick&queenie"]我老公又發作。唉!你地咪同佢顛啦
Q. :sweat:[/quote]................. 原來兩公婆都係一樣....癲..... :sweat:[/quote]難免~傳染性o既病毒 :[/quote]
會吾會係過濾性病毒先真呀! :

[quote:c7c5f921a2="dick&queenie"]你個係咩版本0即? 講嚟聽吓丫? :

q.[/quote]

一日未讲 一日都仲可以勒索伯爵 :zdevil: . 所以...
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

未解決!未解決!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:48604c16b0="grassman"]未解決!未解決![/quote]
你做咩走o黎呢度講呀?o個邊唔好玩咩?
下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!下集!
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

望盡天涯路,何處覓知音,知音人不在,苦煞有心人!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!