藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

討好男友/ 老公的方法 ~ [複製鏈接]

Re: 討好男友/ 老公的方法 ~

[quote:4746c8115d="wychan"][quote:4746c8115d="Sure Win"][quote:4746c8115d="Jess&Burns"]如題 ~

我講先:

1. 幫佢洗衫[/quote]

唔係平時都又同佢洗衫0既咩? :?:

我提議幫佢洗錢... :mrgreen:[/quote]

呢個係討好女友/ 老婆的方法 ~ :em17:  男友/老公就 :sweat:[/quote]
對! 如果個男人好受的話 最封佢歡心的豈不是阿賓姐!? :em12:

[quote:20101ea36b="Sure Win"][quote:20101ea36b="Jess&Burns"]如題 ~

我講先:

同意呀  :mrgreen:
===

[quote:ae0ded9988="CJ"][quote:ae0ded9988="wychan"][quote:ae0ded9988="Sure Win"][quote:ae0ded9988="Jess&Burns"]如題 ~

我講先:

呢個係討好女友/ 老婆的方法 ~ :em17:  男友/老公就 :sweat:[/quote]
對! 如果個男人好受的話 最封佢歡心的豈不是阿賓姐!? :em12:[/quote]

絕對同意 所以你一定要證明你(主)飯洗衫掂過賓賓先好請佢 否則佢可能移情別戀 :
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

我地話討好姐~ :sweat:
===

你地班男士一見到個"錢"字就出聲 我只係講下笑姐... :sweat:

[quote:9d16ad64fd="bikbark"]哈哈 過住少少料先
4. 扮驚喜 生日or紀念日時收埋d禮物叫佢搵 (like orienteering)
5. 又係扮驚喜 生日卡唔係親手俾佢 係直接寄去佢屋企 等佢收信時先知 (只限唔一齊住o既男女朋友)
6. 再o黎扮驚喜 話同朋友去街叫佢夜d接你 其實係去o左學整o野食 等佢接你o個陣可以一齊食[/quote]哈~我o既方法都係玩驚喜喎~

8. 對方生日前一晚,就話自己唔舒服要留o係屋企休息陪唔到佢過12點,之後o係各自屋企同對方傾電話傾到11點幾就話好攰要訓,收線後就o拿o拿聲飛的去對方屋企,到差唔多12點時按門鐘送份禮物俾佢 (學大少奶話齋,只限唔一齊住o既男女朋友)
9. 扮失憶,扮唔記對方生日,其實事前已經約晒對方o的老死,然後叫佢班老死約佢,到佢出到o黎o既時候先知原來男/女朋友一早已經為佢安排好
10. 話約朋友去食飯,其實靜靜雞走去整蛋糕,到適當o既時候就送俾佢
11. 記住佢講過鐘意o的乜,到特別日子就買o黎送俾佢 (當然係自己能力範圍之內啦)

:mrgreen:
:em09: