藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

一人一票,支持網主大人收回警告聖命 [複製鏈接]

其實有冇得洗底ga? 或者扣佢d post或降佢grade來代替得唔得呀?
Rambler Crest Soccer Club

我覺得 set 一個期限俾呢個警告. 如果該位網友係期限內無再犯規 咁網主就除去警告字樣.

如果犯多過三次 先永久警告甚至 lock account 啦

罰佢停賽一日咪算囉.<即係一日吾俾出post>

唔駛咁緊張.... :
我見阿dick friend o的所以拎佢黎test一下個功能嗟..... h:
我會對俾牌既方式先公佈後才會執行 而且守則是生效後才開始計
亦會說明點樣先會無左個牌 而守則生效之前所有既事都唔會計...放心放心 :

[quote:ff155ec5e8="hales"]唔駛咁緊張.... :
我見阿dick friend o的所以拎佢黎test一下個功能嗟..... h:
我會對俾牌既方式先公佈後才會執行 而且守則是生效後才開始計
亦會說明點樣先會無左個牌 而守則生效之前所有既事都唔會計...放心放心 :[/quote]

好迷茫呀 :em08:
咁個"紋身"即係幾時先洗得luck呀   :em06:
阿Sir"我想做好人呀" :face13:
永遠愛著您 :em21: [/code]

已經無左個"警告牌"啦!
原居民2004~2013

[quote:3ef3cd228c="wychan"]支持你.... 去死.... :zdevil:[/quote] :yeah:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

咦.....原來已經無事了........重諗住入黎支持吓tim~~~~~

must see:

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=6533

hales皇上萬歲、萬歲、萬萬歲,聖恩浩蕩。
臣無以為報,原想以身相許。  ops:
唯皇上已有"碧啪"娘娘 :em04: ,故呈獻上大理國聖藥 "彭彭打椿丹",以表謝意。 :em12:
望皇上生龍活虎、龍體安好、神龍上身。 :nowords:  :em17:
並感謝各大臣進楝;eric wychan vivina rangerx jessica eddy ice 肥度及hotcake .....等  :face13:

臣定緊守吹水教練一識....
謝皇上.... :em14:
永遠愛著您 :em21: [/code]