藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

3生活 新生活 - 電視廣告片段 [複製鏈接]

好呀 ! 我第一個參加....
JANICE :em11:

我唔係好鐘意 leon,但佢有首歌我覺得幾好聽同幾有意思!

[過去每日同路往,不懂珍惜那些境況;這晚我獨來獨往....]<---好似係"情深說話未曾講"唔知有無記錯。 :roll:

[quote:269a6e3d41="OON"]好呀 ! 我第一個參加....[/quote]

咁我做第二個啦!

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:03fc65bfd1="R & M"]我唔係好鐘意 leon,但佢有首歌我覺得幾好聽同幾有意思!

[過去每日同路往,不懂珍惜那些境況;這晚我獨來獨往....]<---好似係"情深說話未曾講"唔知有無記錯。 :roll:[/quote]

q.

情深說話未曾講        黎明

仍然在遠方  追我夢與想
  繼續懷念你  卻又這麼漫長
  從前未會想  感覺是雙方
  你若燃亮我  我亦要懂得釋放

* 過去每日同路往  不懂珍惜那些境況
  這晚我獨來獨往  卻是太後悔浪費共對時光

~ 你這剎那在何方  我有說話未曾講
  如何能聯繫上  與你再相伴在旁
  愛意要是沒回響  世界與我又何干
  原來仍然是你  叫我永不斷自強  如晨光

# (情意比天更晴朗  無數遠景再同創)
  遙遙同往  (願再去找更遼闊同行地方)  在途上

情路獨個闖  溫暖是妄想
  每日來又往  也像隔一道牆
  回頭又再想  心裏漸奔放
  你若能會意  掛念已找到方向

Repeat * ~ ~ #

大家如果唱 K,有乜建議呢?

[quote:6d3ad8a458="Jeffrey & Shirley"]大家如果唱 K,有乜建議呢?[/quote]

好!

q. :mrgreen:

[quote:020d744d23="dick&queenie"][quote:020d744d23="Jeffrey & Shirley"]大家如果唱 K,有乜建議呢?[/quote]

好!

q. :mrgreen:[/quote]

財子先生夫人,今個星期六下午上我屋企唱吖。不過可能吾多夠碟喎,不如....

[quote:bbcd136789="Jeffrey & Shirley"][quote:bbcd136789="dick&queenie"][quote:bbcd136789="Jeffrey & Shirley"]大家如果唱 K,有乜建議呢?[/quote]

好!

財子先生夫人,今個星期六下午上我屋企唱吖。不過可能吾多夠碟喎,不如....[/quote]

很可惜...我哋呢個星期六要遠征長洲...夜晚個大食會都去唔倒 :em06:  星期日得唔得呀 :?:  

q.

呢首係我近期比較喜歡0既歌...:em04:

q.  

愛是最大權利  PinkPung

作曲: 李漢文 (ON YOUR MARK)
作詞: 夏至
編曲: Ping Pung
監製: 雷頌德 / 李漢文 (ON YOUR MARK)

可不可與你放膽嬉戲
忘掉日與夜那些限期
不管身邊幾多無聊道理

手拖手與你演齣好戲
遊行直到夜晚多淒美
爭取這一次  走幾千百里

沿途留心  掌心的知覺也著緊
我認我認我愛得太過份
人群漸近  想改寫你我命運
任天塌下亦前行  哪怕你說我天真

*憑我徹底的勇氣  愛是最大權利
不理場面不偉大  我共你始終同遊生死
還有哪一種結尾  花光一切在乎你
沒有想過太多  我只需要你*

路到盡頭也置之不理
寧願為愛著你不捨棄
爭取多一次  我身邊有你

沿途祈禱  始終一天我會望到
你是你是我的所有態度
無從預告  多曲折每斷路
路中幾多的勸告  我怕我會聽不到

憑我徹底的勇氣  愛是最大權利
不理場面不偉大  我共你始終同遊生死
還有哪一種結尾  花光一切別嫌棄
若已想過太多  我只知愛你

Repeat *

[quote:e2d7cca582="dick&queenie"][quote:e2d7cca582="Jeffrey & Shirley"][quote:e2d7cca582="dick&queenie"][quote:e2d7cca582="Jeffrey & Shirley"]大家如果唱 K,有乜建議呢?[/quote]

好!

財子先生夫人,今個星期六下午上我屋企唱吖。不過可能吾多夠碟喎,不如....[/quote]

很可惜...我哋呢個星期六要遠征長洲...夜晚個大食會都去唔倒 :em06:  星期日得唔得呀 :?:  

q.[/quote]

咁呀!不如星期六 confirm 你地啦!