藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: gp
打印 上一主題 下一主題

別輕易放棄對你真心的人 [複製鏈接]

[quote:b8d633ab8c="CJ"][quote:b8d633ab8c="dick&queenie"]我成日同人講,戀左心的女人,要番都冇用。記得師父實日話:
變心的女人就等於一副車輵,比人渣過、踩過,而家要你接收番..就係賤貨.....。
[/quote]

嘩 阿dick你果然好英...
...阿嫂! 你收到啦! :em15:[/quote]

好大男人呀......

咁請問變心的男人會係什麼貨呢?
G :em21: P

[quote:2d0071bbac="gp"][quote:2d0071bbac="CJ"][quote:2d0071bbac="dick&queenie"]我成日同人講,戀左心的女人,要番都冇用。記得師父實日話:
變心的女人就等於一副車輵,比人渣過、踩過,而家要你接收番..就係賤貨.....。
[/quote]

好大男人呀......

咁請問變心的男人會係什麼貨呢?[/quote]

:em16: 細路女 呢條問題唔成立架 大男人係唔識變心既. 大男人最多會貪心 花心 冇心 甚至符變臉 變態; 但係絕對冇變心呢回事. 就算你fly起佢 佢最多話係佢唔要你 但唔會話唔愛你.

既然女人係貨(不論貴賤) "大男人"梗係買家; 有power既 咪買多幾件 唔咪咁得既未揀少d; 最緊要見得人 有face! 入左既貨 丟埋一邊一回事 女人後悔想分手就係不識好歹!

戴眼識人呀細路女; 唔識就問阿嫂啦 知冇? :em12:

[quote:e536815b81="CJ"][quote:e536815b81="gp"][quote:e536815b81="CJ"][quote:e536815b81="dick&queenie"]我成日同人講,戀左心的女人,要番都冇用。記得師父實日話:
[/quote]

好大男人呀......

:em16: 細路女 呢條問題唔成立架 大男人係唔識變心既. 大男人最多會貪心 花心 冇心 甚至符變臉 變態; 但係絕對冇變心呢回事. 就算你fly起佢 佢最多話係佢唔要你 但唔會話唔愛你.

既然女人係貨(不論貴賤) "大男人"梗係買家; 有power既 咪買多幾件 唔咪咁得既未揀少d; 最緊要見得人 有face! 入左既貨 丟埋一邊一回事 女人後悔想分手就係不識好歹!

戴眼識人呀細路女; 唔識就問阿嫂啦 知冇? :em12:[/quote]

:em05:

貪心=>花心=>變心
G :em21: P

[quote:bbae961dea="gp"]

好大男人呀......

蠢貨~

[quote:bbae961dea="CJ"] :em16: 細路女 呢條問題唔成立架 大男人係唔識變心既. 大男人最多會貪心 花心 冇心 甚至符變臉 變態; 但係絕對冇變心呢回事. 就算你fly起佢 佢最多話係佢唔要你 但唔會話唔愛你.

戴眼識人呀細路女; 唔識就問阿嫂啦 知冇? :em12:[/quote]

好嘔心 好反感.  :evil:
唔識變心係因為無心............  :em05:

Hey don't be so nervous Dick嫂都未complain Dick哥可...

Anyway I explain don't mean I agree. Just to point out 呢的is social fact 你睇surrounding 好多人都是this pattern; 命題哲理太深 我等才疏 唔曉 問番Dick哥Dick嫂啦!

我既反感同嘔心都只係相對於有呢種思想既人~ (不論男女)

一個人能夠滿足你對物質的慾望,並不代表他愛你~~~ ops:

希望大家都能夠珍惜眼前人
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

[quote:45130d6935="gp"]

好大男人呀......

濕貨 - 蘿蔔

男男女女都有花心有唔花心 ~
變心 都好過花心 一腳幾船o個d 最後有報應 隻隻船都企唔住腳跌落海   :x

係乾貨 - 冬蟲夏草 蛀左

[quote:2acbe4ab64="saga"]男男女女都有花心有唔花心 ~
變心 都好過花心 一腳幾船o個d 最後有報應 隻隻船都企唔住腳跌落海   :x[/quote]

agree...所以談戀愛,一定要原全付出。將所有野都比哂你的另一半,
人前人後並無半分虛假地,互相愛互對方一生一世。
做男人要盡心,盡意、盡力地愛個女人,要佢幸福無憂。
正如我愛我女人一樣....
老婆我愛你 :em21:
永遠愛著您 :em21: [/code]