藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Andrew Jessica
打印 上一主題 下一主題

迎新聚會 [複製鏈接]

其實而家幾多人? :em18: 要吾要買 D 乜? :em18: 幾多點開始? :em18: 吾知仲有無我地份呢? :em18:
知呀? :em18:

我現在離開RC了 但會在四五番到黎喎.

唔知 有冇我份 因為其實我冇報名 又未黎過喎..

希望番到黎. 可以黎到啦

希望番到黎 可以reply 我.. :wink:

Mandy Jeffrey  Pls. check PM!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:3c2e9ff380="grassman"]Mandy Jeffrey  Pls. check PM![/quote]

:?:
永遠愛著您 :em21: [/code]

任何人及任何時間都歡迎 我而家已經安坐家中等你們

如果要買.....應該係dinner.....因為我只準備非常小量食物....但如果要一叮....應該冇問題.....飲品我估夠飲.....
其實而家幾多人?  要吾要買 D 乜?  幾多點開始?  吾知仲有無我地份呢?  
有無人知呀?

幾多人真係唔知.....到時見一個問一個啦...

我返到藍澄灣啦
請問有冇野要我買上黎架

Heh!  Guys where are you?

Billy SureWin Patrick Dick&Q still not see you! :x  :x  :x  :x  :x

By Grassman....

[quote:e13a66987f="Andrew & Jessica"]Heh!  Guys where are you?

Billy SureWin Patrick Dick&Q still not see you! :x  :x  :x  :x  :x

By Grassman....[/quote]

其實你住响邊呀 可唔可以pm比我知呀 :!:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen: