藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: ddericli
打印 上一主題 下一主題

小週記2-失戀篇 [複製鏈接]

[quote:321f348b37="Ice"]

係呢度 我暫時未見到有 d 咁既失敗者~[/quote]

我咪係囉

[quote:898368e398="olay"]

機會同努力十年前同今天有什么不同?   我真的很想知道... 你能話我知嗎?
不如我話你知十年前香港各行各業興盛 老板聽見你一聲唔撈怕到叫你做老豆..
今天己是2004年  你有自我增值到嗎?    請問你自己比十年前叻了几多?   
有叻了是自怨....{如果是十年前我一定叻過李嘉誠)     講笑...講笑...............[/quote]

時 地 人 一向都係有影響

1a) 女性係古代 好努力想讀書識字 難矣 你估個個都祝英台咁咩
1b) 係現代 女性讀書識字既機會相對地多

2a) 你好努力 係索馬里可能都要捱餓
2b) 係西方富裕國家 你有溫飽既機會高好多

3a) 你好努力 但你際遇唔好 未必餓死 但搵朝唔得晚
3b) 你人際好好 老豆老媽朋友多 讀書唔多但有人照 同你一齊搞生意 未必夠 3a 勤力 但已經可以搵多佢好多

[quote:1f73cfc1d6="hales"]
是嗎? :em12:  :em12:
為甚麼我那麼辛勤奮斗研究六合彩與或然率的關系都沒有試過給我中一次
320元以上的派彩...? :em17:  :em17:[/quote]

me too   :em06:

[quote:94eed761a2="saga"][quote:94eed761a2="Ice"]

係呢度 我暫時未見到有 d 咁既失敗者~[/quote]

我咪係囉[/quote]

你唔係~~~~~~~~~~~~~  

[ot] 呢條 thread 如果繼續放係聚首一堂 好似唔太適合啦~

[quote:5043d46892="Ice"] 呢條 thread 如果繼續放係聚首一堂 好似唔太適合啦~[/quote]

呢區...邊個係老細呀,轉過去冰姐主播既"男女大不同"丫,唔該。 :em14:

:em12:
永遠愛著您 :em21: [/code]