藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 27956|回復: 126
打印 上一主題 下一主題

要不要去信傳媒? [複製鏈接]

...

有回應=冇回應 :x  當然要去信啦 :em13:  :em13:  :em13:

Re: 要不要去信傳媒

[quote:a6cc59def6="Rambler Villager"]業主簽署了的投訴信 應不應?去信傳媒?[/quote]

Agree! But we have to choose some quality media to post otherwise it may turn out bad result! What do you think?

:roll:
AngusZire

十題有八題等如冇答
支持去信傳媒!!

比多d時間佢地la................我覺得攪到我地好似變左惡霸咁(係其他人眼中)......................

同意teresa&fai!!!因為目前仍然是一部份defect,而且我們只是藍澄灣小部份業主的意向,並不代表整體業主,如果投訴信公開,做成負面影響,恐怕對其他業主不公平,日後容易做成分化,長遠而言,更難爭取應有權益,本人亦是受害者,如果不是時間問題,可能亦會跟其他業主一樣行動!         

比d 時間佢地啦! 即使人地要做野 也不可能即時看到效果. 處理得公平漂亮一點 對雙方都有好處!

我想問:時間已經兩個月有多,還要幾多呢?
想再問:雙方都有好處是旨什麼呢?依家租約到期,但間屋依然未住得,我可以點呢?
再再問:大家現到有多少誠意呢?
不得不承認最近工作進度係快o左,但唔代表可以作為之前白等個多月之損失!

【言論可能引起不快,特此致歉。】
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

[quote:709c18b17d="matthewlee"]比d 時間佢地啦! 即使人地要做野 也不可能即時看到效果. 處理得公平漂亮一點 對雙方都有好處![/quote]

agree

改錯字:
再再問:大家"見"到有多少誠意呢?
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04: