藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: H and H
打印 上一主題 下一主題

唔知有冇瘋狂漫畫迷向RC呢? [複製鏈接]

近來我都用bt download左唔少 (幾十GB)
有2003 版EVA、onepiece 1-170、hunter gi、hunter gi final
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

係咪真架(開FTP)????????

我都有唔少動畫wor (全部都係RMVB)
火影忍者(漫畫叫狐忍)(勁正) 網球王子(好正) 鋼之鍊金術師(唔錯) 百變之星(唔錯) slam dunk (至愛) 聖鎗修女 Hunter orange road touch 魔卡少女櫻 仲有好多........依家向日本播緊果D e.g. 天上天下 仙境傳說 美鳥日記 我愛係baby(好可愛架)........好多好多........

saga get backer 好唔好睇呀? 你有get backer & gundam seed 我遲D問你借得唔得?
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:f7299c2df2="Tomato"][quote:f7299c2df2="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:f7299c2df2="Ice"]

宜家就有 saga 話我知邊度有 online 漫畫睇[/quote]
Ice妹不如POST出黎大家分享一下............ :[/quote]

支持!![/quote]

等我搬去 RC 之後 開個 ftp 大家分享 ~

我屋企好逼... 儲既都係  scan version 漫畫同 VCD 動畫

動畫有以下: 有d 係 rmvb 要用電腦睇
gundam 0079 gundam z gundam zz gundam G gundam X gundam W & 永遠的華爾茲 gundam0083 gundam 08ms gundam seed
星矢十二宮 星矢北歐篇 星矢海王篇 星矢劇場版 星矢冥王篇十二宮
鬼眼狂刀 優悠白書 閃靈二人組 真三一萬能俠劇場版 HunterXHunter (未完)

漫畫有以下 : all jpg format
聖鬥士星矢 怪醫秦博士 灌籃高手 3x3 eyes 三眼小子 中華小廚師 魁男墊 神龍之謎 龍珠 銀河英雄傳說 臘筆小新 (未完) 龍狼傳 (未完) One Piece (未完) HunterXHunter (未完)

[quote:2743d35f80="dick&queenie"][quote:2743d35f80="BB"]我都有睇呀~~
本人十分之喜愛這套漫畫
我當時同你既感覺都差唔多 十分憧憬故事既情節  ops:
也十分希望做當中既男主角 [/quote]

裡面的天野小愛,有血有淚。
有時會想,漫畫裡面的角色
比現實社會的人仲真誠。
當傷感失意的時候,好想會有個電影少女出現。
她只想我、為我,用真情真意,安撫自己無助失落的心。 :cry:[/quote]

你已經搵到啦!!

[quote:2a3a4edc41="BB"]我都有睇呀~~
本人十分之喜愛這套漫畫
也十分希望做當中既男主角 [/quote]

裡面的天野小愛,有血有淚。
有時會想,漫畫裡面的角色
比現實社會的人仲真誠。
當傷感失意的時候,好想會有個電影少女出現。
她只想我、為我,用真情真意,安撫自己無助失落的心。 :cry:
永遠愛著您 :em21: [/code]

我都有睇呀~~
本人十分之喜愛這套漫畫
也十分希望做當中既男主角

講開comic...
大家有冇睇過電影少女呀。
當時小弟仲未談戀愛,青春期對愛情沖滿憧憬。
呢套漫畫給我好大影響~~~~
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:941b4db907="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:941b4db907="Ice"]

宜家就有 saga 話我知邊度有 online 漫畫睇[/quote]
Ice妹不如POST出黎大家分享一下............ :[/quote]

支持!!

[quote:e360ee1f5d="Ice"]

Ice妹不如POST出黎大家分享一下............ :

我都好鍾意睇漫畫架 以前成日同 d 同學仔交換. 我妹妹又會成日租返黎睇 好多漫畫都睇呢~ 少女漫畫 偵探 運動等等都睇. 睇得好廣 但就唔鍾意睇好血腥同暴力果 d 囉

之前睇過一個 post 講日本100本漫晝 我都睇過其中廿十本左右架 :p

我自己以前就有儲開足小既 但 road to 2002 就無買喇 講黎講去都係咁 悶 :p
我妹就有亂馬啦 美少女啦 今日我至叻啦等等.

宜家就有 saga 話我知邊度有 online 漫畫睇