藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Emil and Jeff
打印 上一主題 下一主題

太可惡! 決定要投訴88F路線 [複製鏈接]

[quote:3f5b6db87c="grassman"]Alankle 咪咁嬲! 你話o個條友你都知,時時都係講野冇黎正經,但做既時候都好認真o既!  你睇佢寫個post時有 :em12:  :em12: ,到知佢係講笑姐! :mrgreen:[/quote]

:cry:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:7c2423a34f="G-NET"]首先我要指出 政府是如何諮詢 運輸署諮詢地方居民 係要先經過民政署發問卷 然後由業委會在會上決議 再把信件寄回民政署 運輸署先叫做完成諮詢工作.

小巴問題業委會跟本未正式討論過 是關政府都係今個月先確認藍澄灣成立了業委會. 之前政府只係諮詢管理公司意見.

藍澄灣公契列明業委會所有事項 都要白紙黑字寫清楚. 會議記錄副本可以問管理處.[/quote]

使咩解識咁多.
我批評你根本唔使知呢d野有幾複雜.
總之依家我去女友屋企部車唔經.
行多兩步又唔方便又會行死我.
咪批評你羅使咩理你d業委有幾辛苦呀.
你呢個網站唔係公開咩.
公開我就有權係度批評啦.
冇我d批評你使指意會有進步呀.
把口係我o既你吹咩. :
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:eb3d5fb236="Billy"][quote:eb3d5fb236="G-NET"]首先我要指出 政府是如何諮詢 運輸署諮詢地方居民 係要先經過民政署發問卷 然後由業委會在會上決議 再把信件寄回民政署 運輸署先叫做完成諮詢工作.

小巴問題業委會跟本未正式討論過 是關政府都係今個月先確認藍澄灣成立了業委會. 之前政府只係諮詢管理公司意見.

藍澄灣公契列明業委會所有事項 都要白紙黑字寫清楚. 會議記錄副本可以問管理處.[/quote]

使咩解識咁多.
我批評你根本唔使知呢d野有幾複雜.
總之依家我去女友屋企部車唔經.
行多兩步又唔方便又會行死我.
咪批評你羅使咩理你d業委有幾辛苦呀.
你呢個網站唔係公開咩.
公開我就有權係度批評啦.
冇我d批評你使指意會有進步呀.
把口係我o既你吹咩. :[/quote]

喂細路 唔好玩嘢喎
:em12:  :em12:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

不如爭取將所有小巴及巴士線搬晒落黎咪唔使下下浪費果3~4分鐘咁大把o既時間去美景搭車囉... :

[quote:614bc8617f="atrick & Cherry"]
喂細路 唔好玩嘢喎
:em12:  :em12:[/quote]

唔好意思呀大人.
期實係因為我係公司無野做.
係度批評就會有halesjessica同各業委同我吹水及討論.
唔係d時間點過呀.會悶死我架.
返到屋企我就唔理期他事架喇.
睇o下大長今訓o下覺唔好都費事上網批評你啦.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:4099b119e3="Billy"][quote:4099b119e3="atrick & Cherry"]
喂細路 唔好玩嘢喎

唔好意思呀大人.
係度批評就會有halesjessica同各業委同我吹水及討論.
睇o下大長今訓o下覺唔好都費事上網批評你啦.[/quote]
11點幾都未放工? :face13:

[quote:c7d0cfa2d9="hales"][quote:c7d0cfa2d9="Billy"][quote:c7d0cfa2d9="atrick & Cherry"]
喂細路 唔好玩嘢喎

唔好意思呀大人.
睇o下大長今訓o下覺唔好都費事上網批評你啦.[/quote]
11點幾都未放工? :face13:[/quote]

咪系囉 而家d年青人工作效率實在太慢 唉!! :
一代不如一化代 :dead:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

係囉!有自唔在,囉苦黎辛!做死你就o岩喇! :em16:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

小巴服務是由小巴公司話事嗎?

我只係想提出這個問題 如果88F及88G服務欠佳 是否應該由小巴公司負責. 小巴老細有冇權決定用邊架小巴 個站牌點設計 幾時貼通告同幾時增減班次 就算係改小巴路線 小巴老細是否最有權第一個提出要求.

所以其它人點解要承擔小巴服務被投訴的責任.

[quote:3c583ddb5c="grassman"]係囉!有自唔在,囉苦黎辛!做死你就o岩喇! :em16:[/quote]

你......你......你.......地........  :cry:
講錯少少就比咁多人"叮"住. :em16:
唔通呢度真係唔容許有反對o既聲音. :em01: