藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

你的志願 [複製鏈接]

[quote:afb32a88eb="kyu"]

現未達到的目標/理想: 50歲前可以退休 吃、喝、玩、樂 享受人生!  

唔知得唔得呢????? :em12:[/quote]

如果可以再早d重正. :em12:

[quote:a0755c59bc="Jess&Burns"][quote:a0755c59bc="grassman"]

我諗個個男人都唔同.
要求同興趣都唔同.
如果kyu係咁.邊有套咁正o既Hi-Fi玩啊.[/quote]

係呀!個個都唔同,有D會對人歡笑背人愁,好似亞BU..R....... ....S! :mrgreen:[/quote]

都有咁既可能... 如果你見到burns  記住同我偷偷地問下佢. 係咪"對人歡笑背人愁"  記住重要話返比我知喎  8)

萬一係真的話.我同佢一齊咁耐 都無發覺. 咁我都幾失敗.

而佢唔開心都同我一齊咁耐...又真係幾委屈.[/quote]

我睇burns己享受同妳一齊(可能妳係靚女掛). :em04:

[quote:77f67fc18a="kyu"]

我睇burns己享受同妳一齊(可能妳係靚女掛). :em04:[/quote]

咁呀要問下佢先知啦~
===

[quote:c60ad05f6b="kyu"]同意! 男人一定要有私己錢同錢銀自主權.
每個人都應該有一些目標 做人同工作上才可以產生原動力;[/quote]
同意!
雖然我係女性,但我都覺得男性都一定要有自己的私己錢,
因為工作壓力已經夠大,如果仲要將自己份糧俾晒伴侶的話,
好似真係無乜癮;當然最好就梗係相方都係財政獨立啦!

純粹個人意見!

[quote:f1a9c14f3d="R & M"][quote:f1a9c14f3d="kyu"]同意! 男人一定要有私己錢同錢銀自主權.
每個人都應該有一些目標 做人同工作上才可以產生原動力;[/quote]
同意!

純粹個人意見![/quote]

我都同意!!!
下次見到我女友記住講多d. :em12:

[quote:b05ef88c3c="R & M"][quote:b05ef88c3c="kyu"]同意! 男人一定要有私己錢同錢銀自主權.
同意!

純粹個人意見![/quote]

我同女朋友真係財政獨立o架.

[quote:5dfa6d8611="Billy"]下次見到我女友記住講多d. :em12:[/quote]
盡量...盡量... :mrgreen:

[quote:6f738b518e="kyu"]

我同女朋友真係財政獨立o架.[/quote]

睇得出~ 我估你女朋友係唔鐘意管人又唔鐘意人管果d種人.
所以可以比你好多自由你啦~

其實 兩個人的財政處理. 都係兩個人的決定. 同結婚 or 同居一樣. 只要雙方同意就得啦~  無得迫既.
===

我依家都係. :!:
但如果結左婚.
大家既expectation就有d唔同囉. :wink:

[quote:ba1c1ad2f0="kyu"]我同女朋友真係財政獨立o架.[/quote]
我同R都算係財政獨立啦。