藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Eddy Lam
打印 上一主題 下一主題

**(新)**8月份第二場: Aug 12 (Sat 6-8) 青衣公園 [複製鏈接]

我個日小腿受左傷  而家d瘀血走晒----------去腳眼個度  點算?????

[quote:6dacb2b061="chee"]我個日小腿受左傷  而家d瘀血走晒----------去腳眼個度  點算?????[/quote]

睇醫生啦...
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:fdd3340e07="chee"]我個日小腿受左傷  而家d瘀血走晒----------去腳眼個度  點算?????[/quote]

叫伯爵幫你吸o左d瘀血... :mrgreen:

去睇鐵打捽散d瘀血得唔得呢?
Rambler Crest Soccer Club

[quote:17cccc06a7="Billy"][quote:17cccc06a7="Eddy Lam"][quote:17cccc06a7="Billy"][quote:17cccc06a7="dracula"][quote:17cccc06a7="Eddy Lam"]噚晚我地晚節不保 由領先6:1  到最後踢成7:7完場... :dead:

今朝帶個仔去青衣公園踢波 見到噚晚肥度踢o左出去個波 但因為度門鎖住
o左 只能望波輕嘆... :em06:[/quote]

WA~ 好壯烈喎! :sweat:[/quote]

對手後生o麻.
呢個係我地RC對既特色有頭冇尾... :[/quote]

如果唔係Vincent離門6碼打飛機同榮仔射中柱 個比數會更大...[/quote]

d後衛走晒去射門怪唔得啦.... :em05:[/quote]

~~~~孤軍作戰~~~~

[quote:27dc978126="IVANF"]~~~~孤軍作戰~~~~[/quote]

失7球之嘛 濕濕碎啦 我地試過比翠怡炒0:10都試過啦~
Rambler Crest Soccer Club

[quote:b037e06635="Eddy Lam"][quote:b037e06635="IVANF"]~~~~孤軍作戰~~~~[/quote]

失7球之嘛 濕濕碎啦 我地試過比翠怡炒0:10都試過啦~[/quote]

Lee D咁失禮人既野唔好拎出黎講啦!好彩 o個日我冇去jack! :
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:d6631c0718="Robert"][quote:d6631c0718="Eddy Lam"][quote:d6631c0718="IVANF"]~~~~孤軍作戰~~~~[/quote]

失7球之嘛 濕濕碎啦 我地試過比翠怡炒0:10都試過啦~[/quote]

Lee D咁失禮人既野唔好拎出黎講啦!好彩 o個日我冇去jack! :[/quote]

勇敢面對,鋻古斥今,這才是大將之風!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:0e770e43f0="grassman"]

勇敢面對,鋻古斥今,這才是大將之風![/quote]

阿草呢期你講野有d怪喎!點呀,不如出黎摸 o下酒杯底傾 o下嗯? :mrgreen:

[quote:f45449fa8c="Robert"][quote:f45449fa8c="grassman"]

勇敢面對,鋻古斥今,這才是大將之風![/quote]

阿草呢期你講野有d怪喎!點呀,不如出黎摸 o下酒杯底傾 o下嗯? :mrgreen:[/quote]

其實上星期日晚都已經想搵你地飲下酒!  :em18:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:209c67e883="grassman"][quote:209c67e883="Robert"]

阿草呢期你講野有d怪喎!點呀,不如出黎摸 o下酒杯底傾 o下嗯? :mrgreen:[/quote]

其實上星期日晚都已經想搵你地飲下酒!  :em18:[/quote]

聽晚你去唔去太古坊呀?有成十幾個人去架播,一齊食飯嗯!