藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: diedsee
打印 上一主題 下一主題

好唔適應... [複製鏈接]

只要兩口子幸福相愛,甚麼都在所不辭嘛~
原居民2004~2013

[quote:fdc95c403d="hales"][quote:fdc95c403d="dick&queenie"][quote:fdc95c403d="wychan"]以前一家人住 好正 :em04:
而家一個人住 小小唔慣.. 多左好多濕星野做 :em03:
遲d 二個人住 仲唔慣... 更多濕星野做 最好有"人"可以做埋 :em12:[/quote]

咁呢D濕聲野,好難搵人幫到手喎 :em12:[/quote]

有.....23174567.............[/quote]

呵................Hales.................你....................賣廣告?!
===

Re: 好唔適應...

[quote:375c9e4766="diedsee"]唉....自從搬出嚟住之後
一直都適應唔到獨立 ge 生活 :em01:[/quote]

你幾時搬入黎住架? 咁耐仲未適應?
我之前都好唔慣 以前係屋企乜都係媽咪 Mother is Everything
但係rc 乜都要我做 但我返而覺得呢個係一個好0既機會比自己學習獨立

搬咗都近半年喇
但一日比一日懶.....
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:dd3faa86c0="diedsee"]搬咗都近半年喇
但一日比一日懶.....[/quote]

我都係..... 不過我搬o左差唔多一年....所以...應該....懶過妳!  :poor:
見過鬼就唔怕黑啦~

原來RC係會令人懶0既...... :mrgreen:
OR RC實在太舒服 唔想做野?

[quote:7672873212="女"]原來RC係會令人懶0既...... :mrgreen:
OR RC實在太舒服 唔想做野?[/quote]

係呀  入到間屋好舒服 日間有日間的靚 夜晚有夜晚的靚
望住窗都可以半日....
最近晚上的電影節目又好睇
我都無煮飯好耐
死蛇懶膳......

ai...我屋企都冇景ge
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

我之前都好唔習慣 好想搬返同亞媽住
但我而家越黎越鍾意呢度
返到RC 空氣都清新D............. :yeah:

我唔可以開窗 好糟有塵
不同方向 不同利弊