藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

你的志願 [複製鏈接]

明白 ! 而我所知處女座係追求完美..

[quote:5a0493aca8="SEVEN"]明白 ! 而我所知處女座係追求完美..[/quote]

我老公都係處女座!  佢對人(尤其係我)啲要求又真係好高,事事賴係追求完美 :shock:

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

Queenie ; 你會晤會好辛苦啊 ??

[quote:53a901be8e="dick&queenie"][quote:53a901be8e="SEVEN"]明白 ! 而我所知處女座係追求完美..[/quote]

我老公對人(尤其係我)啲要求又真係好高,事事賴係追求完美 :shock:

q.[/quote]

我通常係對自己要求高.
對其他人包括女朋友就冇咁高.
唔同唔同. :mrgreen:

[quote:71f59842d0="BLUE"]Queenie ; 你會晤會好辛苦啊 ??[/quote]

會!  但冇計 :em01:   佢唔會改又改唔倒。算喇...鬼叫佢咁x仔咩!!!  呵呵呵 :em04:

q.

[quote:d87647d32c="dick&queenie"][quote:d87647d32c="BLUE"]Queenie ; 你會晤會好辛苦啊 ??[/quote]

會!  但冇計 :em01:   佢唔會改又改唔倒。算喇...鬼叫佢咁覵仔咩!!!  呵呵呵 :em04:

q.[/quote]

queenie

你果日咪問我 覺得阿dick 似邊個既?
我覺得阿dick 除了似誠俊哥之外 都有少少似温兆倫
===

[quote:c13215fca1="dick&queenie"][quote:c13215fca1="BLUE"]Queenie ; 你會晤會好辛苦啊 ??[/quote]會!  但冇計 :em01:   佢唔會改又改唔倒。算喇...鬼叫佢咁覵仔咩!!!  呵呵呵 :em04: q.[/quote]seven...你有冇見過佢個真身...見倒包你即刻暈低...咩都唔計囉!

q.

[quote:d29d614122="dick&queenie"][quote:d29d614122="dick&queenie"][quote:d29d614122="BLUE"]Queenie ; 你會晤會好辛苦啊 ??[/quote]會!  但冇計 :em01:   佢唔會改又改唔倒。算喇...鬼叫佢咁覵仔咩!!!  呵呵呵 :em04: q.[/quote]seven...你有冇見過佢個真身...見倒包你即刻暈低!!!  靚仔到呀...咩都唔計囉!

q[/quote]

老婆.......你家陣係唔係夾埋D外人.......玩個老公先
:em08:  :em08:

版主...我要create多個login name.... :em01:

哈哈...R都係"處女座",在工作方面範事都要力求完美,
如未達到他的指標,佢就會好怒氣,所以我覺得佢會有好大壓力。

好彩佢工作時o既"黑面神"樣唔會帶返屋企,如果唔係我就 :|

R :em21: M

[quote:807ce4c421="Billy"][quote:807ce4c421="abo&keung"]因為拍拖是感性,可以好浪漫。
而結婚是理性,要面對好多現實問題,但人好多時都喜歡逃避現實![/quote]

有人同我講"結婚是雖要d衝動太理性是一定唔會結婚o既".
可能我真是雖要d衝動先得.[/quote]

搵晚來飲多點紅酒 用酒精提升你的決心和勇氣 然後同女明友講: "我愛妳! 嫁比我!" 就得啦.