藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 10907|回復: 62
打印 上一主題 下一主題

一年前今日... [複製鏈接]

一年前今日 一個普通星期日 我食過早餐後 打算過海去逛街. 知道沙士後第一個新盤 -- 藍澄灣示範單位剛開放 正好又有穿梭巴士由沙田去中環 所以就順道去參觀一下 (仲連車錢都慳番  :em12: ). 當時都有打算買樓 但目標地區唔係青衣 而係馬鞍山.

參觀完示範單位 覺得單位間隔幾好 當然吸引我仲有200米泳池. 跟住個經紀同我話有幾個二座低層細單位已經以120-130萬預留左 心想:呢個價馬鞍山只係買到一個500多呎二手單位... 但有好多其他因素未考慮 所以都無即時入票...

今日都算係值得記念一日  :!: .  唔知有幾多街坊都係果日去參觀示範單位呢?

記得係開售頭一個星期日....

唔記得.....

我係6月8號呀,都係星期日
所以8號要大事慶祝一番
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

我係6月1日買RC的不知不覺己一年了.我當日都無諗住買只係想去睇下而已點知.......同你地做左鄰居.   :em21:

我6月7號...

我地係6月1 號買架

[quote:41f5f5ce4c="bikbark"]我係6月8號呀,都係星期日
所以8號要大事慶祝一番[/quote]
ee...同一日wor
下次一齊慶祝啦 :em12:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

你地都好早買喎!!
0個陣我睇左3次示範單位 終於0係6月22日買左
仲記得0個陣每人有一包紙包飲品

[quote:76904c434d="diedsee"][quote:76904c434d="bikbark"]我係6月8號呀,都係星期日
所以8號要大事慶祝一番[/quote]
ee...同一日wor
下次一齊慶祝啦 :em12:[/quote]
diedsee,你幾點搞掂o架?
我1pm去到,要搞到成4點幾先掂

好呀,下次一齊開大食會,yeah!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的