藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: POON
打印 上一主題 下一主題

係公司好鬼悶 ! [複製鏈接]

milk milk~~
你咁講,好似好慘咁~~
唔係丫,我感覺上羅拔佢應該幾錫妳~~
永遠愛著您 :em21: [/code]

才子,我講o下笑咋,咪當真啦~~~~~~~ :mrgreen:
我知佢好錫我,我都好錫佢o架 :em21:
但現實唔做野邊可以呢!就算真係唔駛做坐o向屋企都悶死o羅!

[quote:10c9c2eaaa="R & M"][quote:10c9c2eaaa="Billy"]你可以試o下辭工.
下個月肯定可以好遊o架. :em12:[/quote]
你o既主意都唔錯播 :em09: 但可能會...

M︰嘻嘻...不如我辭職唔做o羅
R︰ :shock: ...您夠竟係乜水,點解會上佢身?您好快o的返出o黎喇o下,如果唔係我會用筷子夾您中指 :twisted:
M︰ :!: 唔.....都唔早o羅...早o的訓...聽朝仲要早起身返工.....!!!!!!

比利,如果俾R見到你以上o既發言,RC可能又會多一單負面新聞!

新聞報導︰今晨青衣藍澄灣發生一蹤流血事件;據稱今晨有人報案指.....................!

:mrgreen:[/quote]

我話辭職咋.冇話唔做啊.
你就想喇呢個係我o既人生目標.
邊樹有咁易達成啊. :em12:
(不過你機會大過我你有R :em21: )
轉工都要辭職o架得一個月遊咋.
新工一般都會好過舊o既.
R開心都開心唔切喇!!! :em04:  :em04:  :em04:
正面新聞至真. :em12:

我就慘d轉工要等三個月.
重要遊到年尾啊. :em01:  :em01:  :em01:

今日 無心機..無野做..!  :em08:  :em08:
仲要強顏歡笑  !  :em06:  :em06:

[quote:da3003c28e="OON"]今日 無心機..無野做..!  :em08:  :em08:
仲要強顏歡笑  !  :em06:  :em06:[/quote]

唔好唔開心~ 妳都話妳係開心果嘛~ 比多 d 歡樂佢地~
東家唔打打西家~ 又唔係一定要做呢份工 可能另一份好工等住佢地呢~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:454f3f1549="R & M"]我知佢好錫我,我都好錫佢o架 :em21: [/quote]
点解突然间毛管洞 连牙都酸埋o既? :?:
唉呀!  :em07: 我D鸡皮跌到成地都系了.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:82208e7a89="leemoksau"][quote:82208e7a89="R & M"]我知佢好錫我,我都好錫佢o架 :em21: [/quote]
点解突然间毛管洞 连牙都酸埋o既? :?:
唉呀!  :em07: 我D鸡皮跌到成地都系了.[/quote]

咁叫溫馨呀. :em04:  :em04:  :em04:

[quote:d256d7196f="Billy"]我話辭職咋.冇話唔做啊.
你就想喇呢個係我o既人生目標.
邊樹有咁易達成啊. :em12:
(不過你機會大過我你有R :em21: )
轉工都要辭職o架得一個月遊咋.
新工一般都會好過舊o既.
R開心都開心唔切喇!!! :em04:  :em04:  :em04:
正面新聞至真. :em12:

我就慘d轉工要等三個月.
重要遊到年尾啊. :em01:  :em01:  :em01:[/quote]
唔係o架,唔駛做都係我o既人生目標o黎o架 :em04:
唉...我就例外喇!我舊果間公司好過依家呢間o架 :em06:

祝你明年係新公司能更上一層樓啦 :em11:

[quote:f458ae640a="leemoksau"]点解突然间毛管洞 连牙都酸埋o既? :?:
唉呀!  :em07: 我D鸡皮跌到成地都系了.[/quote]

對付妳個"炸兩"魔女,唉..."古墓派"小龍女o既絕招...玉蜂...都已經無用喇!
所以我駛出獨門自家制絕招.........肉痲..........肉痲一出,誰與爭峰...........痺未...

娃哈哈...娃哈哈哈...哈哈哈哈...........咳咳咳.....唔該!有無人可以醒粒喉糖俾我呀?...咳咳...

[quote:7377d3f746="R & M"]

祝你明年係新公司能更上一層樓啦 :em11:[/quote]

多謝先.