藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

鍾意邊個唱歌 [複製鏈接]

[quote:5205e62ab7="Tomato"]Dear H&H~~
你鍾唔鍾意聽陳百強0既歌0架?????[/quote]
陳百強d歌其實好好聽,不過都係我媽咪成日o向屋企勁播佢d歌我先識得多咋
"幾分鐘的約會","漣漪","偏偏喜歡你","盼望的緣份","脈搏奔流,全部都好好聽
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:f3106c0dd0="bikbark"]陳百強d歌其實好好聽,不過都係我媽咪成日o向屋企勁播佢d歌我先識得多咋
"幾分鐘的約會","漣漪","偏偏喜歡你","盼望的緣份","脈搏奔流,全部都好好聽[/quote]

再見puppy love ~  :

[quote:223ef56110="H&H"][quote:223ef56110="Tomato"]Dear H&H~~
你鍾唔鍾意聽陳百強0既歌0架?????[/quote]終於都有樣野唔同喇! 其實我對佢既印象只係一般 :roll:[/quote]

~~~
可惜.....可惜!!
我都係佢走左之後先至喜歡聽佢d歌!
因為人大左就會懷舊..........

以下幾首歌 唔知有無人鍾意呢????
張學友 ---- 生命的插曲
陳昇 -----把悲傷留給自己
張洪量 -----你知道我在等你嗎
beyond----- 冷雨夜

[quote:f16844771f="Tomato"]
~~~
可惜.....可惜!!
我都係佢走左之後先至喜歡聽佢d歌!
因為人大左就會懷舊..........

以下幾首歌 唔知有無人鍾意呢????
張學友 ---- 生命的插曲
陳昇 -----把悲傷留給自己
張洪量 -----你知道我在等你嗎
beyond----- 冷雨夜[/quote]

四首都有聽 ~~
但 beyond 唔夠另三隻喜歡

[quote:4f1c6fb0e5="Tomato"]beyond----- 冷雨夜[/quote]
其實beyond好多歌都正o架,不過我好鍾意"早班火車"o黎首歌
而學友呢,就最鍾意佢隻"這麼近(那麼遠)",當然啦,"你的名字,我的姓氏"都好有意思。
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:c61d13e052="bikbark"][quote:c61d13e052="Tomato"]beyond----- 冷雨夜[/quote]
其實beyond好多歌都正o架,不過我好鍾意"早班火車"o黎首歌
而學友呢,就最鍾意佢隻"這麼近(那麼遠)",當然啦,"你的名字,我的姓氏"都好有意思。[/quote]

這麼近(那麼遠) <- 最最最喜歡 ~~ 的學友歌

[quote:4c691e6de0="saga"][quote:4c691e6de0="bikbark"][quote:4c691e6de0="Tomato"]beyond----- 冷雨夜[/quote]
而學友呢,就最鍾意佢隻"這麼近(那麼遠)",當然啦,"你的名字,我的姓氏"都好有意思。[/quote]

這麼近(那麼遠) <- 最最最喜歡 ~~ 的學友歌[/quote]
saga,give me 5,yeah!
"這麼近(那麼遠)"d詞真係寫得好好

[quote:95388b68dd="saga"][quote:95388b68dd="bikbark"][quote:95388b68dd="Tomato"]beyond----- 冷雨夜[/quote]

這麼近(那麼遠) <- 最最最喜歡 ~~ 的學友歌[/quote]呢首真係好正 :em11:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:8d80443ab9="bikbark"]
"這麼近(那麼遠)"d詞真係寫得好好[/quote]

去K 成日逼人陪我一齊唱  :

[quote:312ded0d7d="saga"][quote:312ded0d7d="bikbark"]
"這麼近(那麼遠)"d詞真係寫得好好[/quote]

去K 成日逼人陪我一齊唱  :[/quote]
我都係喎,明明唔o岩自己唱但就係都要唱