藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

希望召開業主大會 [複製鏈接]

[quote:155c3510ee="hales"][quote:155c3510ee="Billy"][quote:155c3510ee="hales"][quote:155c3510ee="Billy"]我係果邊都見到好多人"支持"架播....[/quote]
一個好簡單既問題 你會唔會去支持一個連自己都唔支持自己既人呢?[/quote]

梗係"支持"啦.[/quote]

好! 坦白從寬
:HIT:
到底你係 Pekkle_hello ~︽~ billy888 TYRes crazyinrc其中邊幾個? :x
:HIT:  :HIT:
一定係billy888喇 :HIT:[/quote]
我都幫手,係吾係billy888? :HIT:

又係有雞先定係有雞蛋先的問題 :

1.  點解要召開業主大會?
2.  點解唔需要召開業主大會?

究竟開尼做乜?
原居民2004~2013

[quote:d9ee17aa47="hales"]一定係billy888喇 :HIT:[/quote]

中.

不過我講野都好正面呀.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:b4839141ba="vivian"]又係有雞先定係有雞蛋先的問題 :

1.  點解要召開業主大會?
2.  點解唔需要召開業主大會?

究竟開尼做乜?[/quote]

好...認真o的....
1. 我都唔知........
2. 我都係唔知..............

其實呢o的民生問題 業委好似定期就有大會去討論
所以我都唔清楚點解要特別簽名聯署去開個大會再討論呢o的問題....

不過我好唔明 覺得有D奇怪 D支持者好想開業主大會目的好似係只想炒晒D業委而唔係換管理公司 猛叫佢做主席 而有關民生討論好似唔多理....奇怪 應該大家都係想換管理公司多 業委同佢地又唔係有愁...點解....唔明唔明
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:ec351f0212="H&H"]不過我好唔明 覺得有D奇怪 D支持者好想開業主大會目的好似係只想炒晒D業委而唔係換管理公司 猛叫佢做主席 而有關民生討論好似唔多理....奇怪 應該大家都係想換管理公司多 業委同佢地又唔係有愁...點解....唔明唔明[/quote]
只要將呢句....做一次重組句子 然後將其中兩個字刪去 一切都會明白哂... :

:dead:
===

[quote:849a55b4cb="hales"][quote:849a55b4cb="H&H"]不過我好唔明 覺得有D奇怪 D支持者好想開業主大會目的好似係只想炒晒D業委而唔係換管理公司 猛叫佢做主席 而有關民生討論好似唔多理....奇怪 應該大家都係想換管理公司多 業委同佢地又唔係有愁...點解....唔明唔明[/quote]
只要將呢句....做一次重組句子 然後將其中兩個字刪去 一切都會明白哂... :[/quote]ai ya 唔識呀....
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:1cfee98682="H&H"][quote:1cfee98682="hales"][quote:1cfee98682="H&H"]不過我好唔明 覺得有D奇怪 D支持者好想開業主大會目的好似係只想炒晒D業委而唔係換管理公司 猛叫佢做主席 而有關民生討論好似唔多理....奇怪 應該大家都係想換管理公司多 業委同佢地又唔係有愁...點解....唔明唔明[/quote]
只要將呢句....做一次重組句子 然後將其中兩個字刪去 一切都會明白哂... :[/quote]ai ya 唔識呀....[/quote]

難得糊塗~
難得糊塗~
:

[quote:c98ba85775="hales"]到底你係 Pekkle_hello ~︽~  TYRes crazyinrcgoodman其中邊幾個? :x
[/quote]

我都好想知期他果五個係咩水.
好搞鬼.
有個重"架"前"架"後咁o既.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]