藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Emil and Jeff
打印 上一主題 下一主題

太可惡! 決定要投訴88F路線 [複製鏈接]

[quote:5cdf099082="Billy"][quote:5cdf099082="grassman"]係囉!有自唔在,囉苦黎辛!做死你就o岩喇! :em16:[/quote]

你......你......你.......地........  :cry:
講錯少少就比咁多人"叮"住. :em16:
唔通呢度真係唔容許有反對o既聲音. :em01:[/quote]

唔系唔容許有反對份子 而系絕對唔容許有顛覆份子.
:hit: 見一個殺一個 :em13:  :em13:  :dead:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

嘩~ 做咩樹呢度咁熱鬧既? 車~又係舊話題喎...好悶! 早抖!

88F直通車 - 方便 快捷 好野~

JESS: 係啦...我媽咪又0係九龍 好朋友仲要0係離島 仲有D親戚分佈港九新界添架~ 真係同你同病相連喇.... :em06: 88F 你可唔可以兜埋我呀?

~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:c0cc6681b2="Kiliyan"]嘩~ 做咩樹呢度咁熱鬧既? 車~又係舊話題喎...好悶! 早抖!

JESS: 係啦...我媽咪又0係九龍 好朋友仲要0係離島 仲有D親戚分佈港九新界添架~ 真係同你同病相連喇.... :em06: 88F 你可唔可以兜埋我呀?

[/quote]

施主! 當然冇問題啦! 3分鐘車程變 3個鐘 李+x 一定做得到啦!
見過鬼就唔怕黑啦~

alankle︰

了解﹑體會﹑明白,望妳聽日能夠出席會議。

--------------------------------------------------------------------------------
Billy 寫到:
grassman 寫到:
係囉!有自唔在,囉苦黎辛!做死你就o岩喇!  

你......你......你.......地........  
講錯少少就比咁多人"叮"住.  
唔通呢度真係唔容許有反對o既聲音.  

見一個殺一個   

大家都係對事唔好針對任何人這裏亦沒有什s珀A覆份子這是討論區丫嗎唔好玩到好似一反對即死亦唔好過份偏激.

[quote:e3efd876da="dracula"]
燈神燈神~ 我有三個願望~
第一個... 我想 88F 轉哂用法拉你 F360  ~
第二個.... 我想 88F 請哂靚女做司機  ~
第三個......我今晚要返阿媽度飲湯~ 88F 兜埋啦唔該  ~
[/quote]

伯爵你應該重有第四個願望.
就係88f只可以單身女士同伯爵搭.
重要行三個鐘至可以返到rc果隻.
等伯爵多d機會識番個紅顏知己..... :
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:7fd1630173="atrick & Cherry"][quote:7fd1630173="Billy"][quote:7fd1630173="grassman"]係囉!有自唔在,囉苦黎辛!做死你就o岩喇! :em16:[/quote]

你......你......你.......地........  :cry:
講錯少少就比咁多人"叮"住. :em16:
唔通呢度真係唔容許有反對o既聲音. :em01:[/quote]

:hit: 見一個殺一個 :em13:  :em13:  :dead:[/quote]

大家都係對事唔好針對任何人這裏亦沒有什s珀A覆份子這是討論區丫嗎唔好玩到好似一反對即死亦唔好過份偏激

BILLY 今日吾洗返工咩?  不如整個CHEESE  CAKE今晚請大家食。多謝!
永遠愛著您 :em21: [/code]

要呀係公司.
星期六free d麻. 我下午有野做睇吓有冇時間先.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:72d9e3a72e="dracula"][quote:72d9e3a72e="Kiliyan"]嘩~ 做咩樹呢度咁熱鬧既? 車~又係舊話題喎...好悶! 早抖!

[/quote]

施主! 當然冇問題啦! 3分鐘車程變 3個鐘 李+x 一定做得到啦![/quote]

施你個頭!  :em20: 話過你知...你唔整番過cheese cake比我地食下既話...我就...我就....唔介紹女仔比你識!!!!!! :yeah: 話時話 你識唔識整朱古力軟心旦糕呀? h:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)