藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: POON
打印 上一主題 下一主題

係公司好鬼悶 ! [複製鏈接]

早晨各位

Queenie 見到您換左signature.  不如您用 :

Q : 老公 老公 老公  老公 老公 老公 老公 老公 老公 老公 老公 老公....
D : ha~ 老婆 您叫我呀 ?
原居民2004~2013

[quote:c55622be0f="dick&queenie"]成日嗌悶......
乜唔悶咩......
見個thread都見到悶哂...............>-|||-||||-o>[/quote]

如果你覺得個thread都見到悶哂 !  :em05: 你未米鬼睇o羅 !   :em16:
這裡晤係言論自由嗎 ?  是否晤比人嗌悶嗎  ?

[quote:5326ec8e8a="CHEUNG"][quote:5326ec8e8a="dick&queenie"]成日嗌悶......
乜唔悶咩......
見個thread都見到悶哂...............>-|||-||||-o>[/quote]

如果你覺得個thread都見到悶哂 !  :em05: 你未米鬼睇o羅 !   :em16:
這裡晤係言論自由嗎 ?  是否晤比人嗌悶嗎  ?[/quote]

乜你咁唔講得笑架,呢個係吹水區,乜都講得架啦,
我事後咪又同過 vivian 及billy 接住傾落去。又使唔使咁在意呀?
大人黎架,寫D咩野係認真,寫D咩野係講笑,唔係咁都唔識分呀o麻,
小小野都響度針對........... :em17:  :em17:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:8f32074bfa="dick&queenie"][quote:8f32074bfa="CHEUNG"][quote:8f32074bfa="dick&queenie"]成日嗌悶......
乜唔悶咩......

這裡晤係言論自由嗎 ?  是否晤比人嗌悶嗎  ?[/quote]

乜你咁唔講得笑架,呢個係吹水區,乜都講得架啦,
我事後咪又同過 vivian 及billy 接住傾落去。又使唔使咁在意呀?
大人黎架,寫D咩野係認真,寫D咩野係講笑,唔係咁都唔識分呀o麻,
小小野都響度針對........... :em17:  :em17:[/quote]

我都係吹下水o姐 乜你分晤出咩 ?  :poor:
咁你又咁在意 ?  :em18:
你都係大人黎啦 ! 仲咩你又咁認真 ?? :sweat:
喂 ! 好似依家你針對我多d喎 ! :em18:小小野就係度嘈生晒 ! <講笑咋> :sweat:

[quote:ce3a35240f="CHEUNG"]我都係吹下水o姐 乜你分晤出咩 ?  :poor:
咁你又咁在意 ?  :em18:
你都係大人黎啦 ! 仲咩你又咁認真 ?? :sweat:
喂 ! 好似依家你針對我多d喎 ! :em18:小小野就係度嘈生晒 ! <講笑咋> :sweat:[/quote]

咁......我地握握手做個好朋友,好唔好丫 :em21: 鍚鍚
咪住,你係男定女先?... :em12:

[quote:9c2ae344fd="vivian"]早晨各位

Queenie 見到您換左signature.  不如您用 :

Q : 老公 老公 老公  老公 老公 老公 老公 老公 老公 老公 老公 老公....
[/quote]

v仔...你份人真係又靚又聰明,我好buy你呢兩句對白,簡直就係驚天地、泣鬼神!

q. :face13:  :em14:

[quote:4fe53a0029="dick&queenie"][quote:4fe53a0029="vivian"]早晨各位

[/quote]

v仔...你份人真係又靚又聰明,我好buy你呢兩句對白,簡直就係驚天地、泣鬼神!

q. :face13:  :em14:[/quote]

不如試下呢呴:
q: 唔.... 老公.... 我..... 想要..... :face13:
d: 唉...好啦老婆... 我地.... :em04:
q: 死開啦... 我想要你去洗碗咋...  :em20:
d: oh... :sweat:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:3b8ee38344="wychan"][quote:3b8ee38344="dick&queenie"][quote:3b8ee38344="vivian"]早晨各位

[/quote]

q. :face13:  :em14:[/quote]

不如試下呢呴:
q: 唔.... 老公.... 我..... 想要..... :face13:
d: 唉...好啦老婆... 我地.... :em04:
q: 死開啦... 我想要你去洗碗咋...  :em20:
d: oh... :sweat:[/quote]

呢段都好惦喎,之不過我老公都應該吾會蘇我 :em06:

Q.

[quote:7a624f61b4="dick&queenie"][quote:7a624f61b4="leemoksau"]莫愁 :em20:  :em10:  :em13:伯爵[/quote]

好似仲差呢個====> :em21:[/quote]

的少~
""<--- 斷估你都應該識寫呢個字o掛.... :nowords:
見過鬼就唔怕黑啦~

冇死得咁易﹗有句說話叫做“求生不得﹐求死不能”﹗
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。