藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

希望召開業主大會 [複製鏈接]

[quote:119c81acf2="Jess&Burns"][quote:119c81acf2="H&H"][quote:119c81acf2="Jess&Burns"][quote:119c81acf2="diedsee"]我好無聊咁去 judge 大家對"某某 = 某某" ge 睇法
但我雖然覺得語調好似 但係佢係有三種表達方式
其中兩 pair 人係用同一方式 tim 除非佢真係咁得閑 否則都有可能 "某某 唔等於 某某"[/quote]

邊有人咁得閒講一大段野? 除非唔使返工.

我估佢地成班人都唔使返工架.

....其實我覺得在這裡討論那裡的事不是太好..
:? 雖然這是吹水游泳池........ :|[/quote]其實我都覺得唔係幾好 不過又太多疑問忍唔住都想出聲 都係吹水0者 唔緊要掛 我地有我地既自由嘛 :roll:[/quote]

所以我都有講 you see?

我太八掛啦...[/quote]
發表咗六 七版先覺唔好意思....... :em20:  :mrgreen:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

你又針對我我又單打你!!! 真係無話可說!

[quote:922b23520e="Jeffrey & Shirley"]咁!講正經野咪會比 "牌"。 :em03:[/quote]

吾會左啦你...
即係話...係呢一版入面乜都講得...但係最好同個topic 有關囉..
好似我依家答你就吾關事啦...但係都問題不大既...
只要吾係搬弄是非. 人生攻擊等...就應該吾會攞牌既...

<我諗...無事掛>

[quote:cf21811ade="Jess&Burns"][quote:cf21811ade="diedsee"]我好無聊咁去 judge 大家對"某某 = 某某" ge 睇法
其中兩 pair 人係用同一方式 tim 除非佢真係咁得閑 否則都有可能 "某某 唔等於 某某"[/quote]

:? 雖然這是吹水游泳池........ :|[/quote]

我當笑話咁講架咋因為真係好搞笑用黎吹水一流.
剛上去果邊睇過.
有人check到crazyinrc 同 goodman係同一個人(same IP).
唔知邊個咁stupid比人發現到呢.
呢d野好易check架播.
係玩都一個係公司send一個係屋企send啦....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:66da6c081b="Billy"][quote:66da6c081b="Jess&Burns"][quote:66da6c081b="diedsee"]我好無聊咁去 judge 大家對"某某 = 某某" ge 睇法

:? 雖然這是吹水游泳池........ :|[/quote]

我當笑話咁講架咋因為真係好搞笑用黎吹水一流.
剛上去果邊睇過.
有人check到crazyinrc 同 goodman係同一個人(same IP).
唔知邊個咁stupid比人發現到呢.
呢d野好易check架播.
係玩都一個係公司send一個係屋企send啦....[/quote]

吹水泳池已經唔係一個泳池.........似避風塘多 d....... :dead:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:cee3ecd1f1="dracula"]吹水泳池已經唔係一個泳池.........似避風塘多 d....... :dead:[/quote]喂~老細~一碟炒辣蟹 :em04: 快馬~ :
:em09:

[quote:b046bb1037="hales"][quote:b046bb1037="dracula"]

:?: 借問聲....係咪有人離題呀??? 係咪要比牌呀?  :em04:[/quote]

講明吹水區可以離題喎死野............................................
睇黎你都係無乜機會俾牌咖喇....... :[/quote]

佢好似重有貼圖區.
呢個人咁鍾意比牌真係有d問題.
fired佢啦..... :
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:6a84dd79f7="Billy"][quote:6a84dd79f7="hales"][quote:6a84dd79f7="dracula"]

:?: 借問聲....係咪有人離題呀??? 係咪要比牌呀?  :em04:[/quote]

講明吹水區可以離題喎死野............................................
睇黎你都係無乜機會俾牌咖喇....... :[/quote]

佢好似重有貼圖區.
呢個人咁鍾意比牌真係有d問題.
fired佢啦..... :[/quote]

好呀~ 我都係唔做喇~ 搵個有能者接手啦~ 唔該!  :roll:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:82bb4f2d4b="dracula"]
好呀~ 我都係唔做喇~ 搵個有能者接手啦~ 唔該!  :roll:[/quote]

發悔氣咁話喇喎.... :HIT:

[quote:b6f97807f9="Billy"][quote:b6f97807f9="dracula"]
好呀~ 我都係唔做喇~ 搵個有能者接手啦~ 唔該!  :roll:[/quote]

發悔氣咁話喇喎.... :HIT:[/quote]

唔係呀~ 我好 d 疲累..... (話實我做版主又真係冇乜o野做o既 :mrgreen: )
不過都係換下人啦~  :roll:
見過鬼就唔怕黑啦~