藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Athena
打印 上一主題 下一主題

租婚紗 (請多給資料及經驗) [複製鏈接]

...
永遠愛著您 :em21: [/code]

唉.............
===

...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

...

...

白布都有好多同既...咁又... :
最少都應該分到 光面布 同 啞面布既... :

[quote:79d6953727="Billy"][quote:79d6953727="bikbark"][quote:79d6953727="Billy"][quote:79d6953727="Tomato"]佢話著件婚紗出來 個個都一樣 d婚紗款又係件件一樣 所以求其就得喎...... :poor:[/quote]

講出我o既心底話..... :mrgreen:

反而我覺得晚裝變化大d冇咁悶...[/quote]
但係a-line(直身)同大傘裙已經好大分別啦
咁即係你o地去影婚紗相時 必勝姐換幾件出o黎俾你睇款 你都覺得一樣 :?:
咁你覺得晚裝變化大d 都可能因為隻色唔同咋  :nowords:[/quote]

a-line唔係個個都著得起架... :sweat:
期實高度同身型已差唔多定左你著咩野款最好睇....
期餘d野無論點變最終都係白色一瑰布無分別... :nowords:
何況指定左要拖尾變化就更少喇... :nowords:  :nowords:  :nowords:

晚裝因為可以用任何色變化就大得多喇.
起碼d花都現d.
重有係用料o既變化都多d...

(只係個人意見 :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: )[/quote]

Bikbak 姐 你講得無錯 對佢黎講婚紗始終係一塊白色布.
唉 男人就係咁架 對你穿件婚紗無意見. :poor:
究研係唔係大部份男士都係咁既呢? :?:

[quote:6870670965="Tomato"]你地d男人 :nowords: ...原來電視劇裏面 d女主角著件婚紗走出來 個男主角驚為天人個樣 真係做戲咁做.....現實唔係咁.... :poor:

你地d男人有無搞錯呀 :x .....d婚紗件件都唔同款 連頭紗都有唔同款0架......望真d 快d :em13:[/quote]
Shirley 試左十幾款婚紗後,我都覺得只有幾款好睇 D,相反晚裝我就覺得只係轉左顏色咋喎! ops:

[quote:5104acaddd="bikbark"][quote:5104acaddd="Billy"][quote:5104acaddd="Tomato"]佢話著件婚紗出來 個個都一樣 d婚紗款又係件件一樣 所以求其就得喎...... :poor:[/quote]

講出我o既心底話..... :mrgreen:

反而我覺得晚裝變化大d冇咁悶...[/quote]
但係a-line(直身)同大傘裙已經好大分別啦
咁即係你o地去影婚紗相時 必勝姐換幾件出o黎俾你睇款 你都覺得一樣 :?:
咁你覺得晚裝變化大d 都可能因為隻色唔同咋  :nowords:[/quote]

a-line唔係個個都著得起架... :sweat:
期實高度同身型已差唔多定左你著咩野款最好睇....
期餘d野無論點變最終都係白色一瑰布無分別... :nowords:
何況指定左要拖尾變化就更少喇... :nowords:  :nowords:  :nowords:

晚裝因為可以用任何色變化就大得多喇.
起碼d花都現d.
重有係用料o既變化都多d...

(只係個人意見 :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: )
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

你地d男人 :nowords: ...原來電視劇裏面 d女主角著件婚紗走出來 個男主角驚為天人個樣 真係做戲咁做.....現實唔係咁.... :poor:

你地d男人有無搞錯呀 :x .....d婚紗件件都唔同款 連頭紗都有唔同款0架......望真d 快d :em13: