藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

報名處(RC vs 藍澄) - 7月16日(SAT) 8-10pm [複製鏈接]

1. EpSon
2. Dennis
3. William (TBC)
4. Eddy
5. Billy
6. Stephen
7. Nigel
8. Vincent

我可以到。

我會帶2個Friends來。

我都有做橙色華倫西亞

1. EpSon (藍)
2. Dennis (藍、橙)
3. Eddy (藍、橙)
4. Billy (藍、橙)
5. Stephen (藍、橙)
6. Nigel (藍) 星期一先有
7. Vincent (藍、橙) + 2 friends (sure)+ 2 friends(may be)  
8. Andy(A&B) (藍) 星期一先有
9. Dracula (藍、橙)
10. TLuk (藍) 星期一先有
11. Keane (藍、橙)
12. Ryan (藍)

May Be 可以再叫多2個。

我會帶泵。

[quote:3996d2d71a="nigelyvr"]傻啦一日都係我冇做足安全措施下次我會帶番個打拳用?頭套安全D。

講番我??新加盟門將ANDY果然係有料之人接波手法同出迎時間都非常上乘宜家己經解決RC最弱一門如夠人的話我?可以去大場挑戰其它對手請問大家有冇興趣?[/quote]

有興趣,另不好意思.個日返郅屋企發現還有支水在袋中..........所以我諗飲o左你支水當了自己.(Cool 大支裝) :