藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

三週年版聚 [複製鏈接]

一家四口
我地終於有幸見面喇 :face13:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

喂~未報名o既就快o的o黎啦,等大家可以見o下大家o既真面目嘛~ :em04:
各樣o野大致上會同上年一樣,照舊 book function room(睇人數而定 book 幾多間啦),叫到會,有興趣整o野食到o既就無任歡迎添呀! :yeah:
:em09:

上年好似無影大合照呀!

大合照?正確o的講,應該係愚人節翌日(2/4/2005 Saturday)影o既!

提供相機o既草人上年已經話會 send 返幅相俾我o架喇,但係到 e 家我都未到手呀~ :x

milk:快o的俾相呀~ :HIT:    GM

[quote:364808b892="turbowing"]報名!
兩大加一個10個月大的BB!!
謝謝~[/quote]嘩~寶寶滿面笑容,好得意呀,好想快o的見o下你個寶寶呀! :yeah:

[quote:575427ff21="grassman"]有D咁既事? :shock:[/quote]係呀~有次(好似係飲茶時候)你話幅相o響你樹,你仲話︰阿 milk 我遲o的 send返幅相俾你啦!
(係男性記性特別差呀,定係... :nowords: )

不過...e 家睇o黎都係無左幅相o架喇,算啦!!!

[quote:a5cf35590c="turbowing"][quote:a5cf35590c="milk"][quote:a5cf35590c="turbowing"]報名!
兩大加一個10個月大的BB!!
謝謝~[/quote]嘩~寶寶滿面笑容,好得意呀,好想快o的見o下你個寶寶呀! :yeah:[/quote]但係佢唔係成日笑的啊~好睇心情 :?:[/quote]
我會努力逗佢發笑o架~ :face13:

mandy

去旅行咁正,介唔介意講o下去邊樹玩玩呀? :em12:

今次版聚 join 唔到就 join 其他活動啦,我地今個星期日有BB焦活動喎,唔知妳有冇興趣參加呢?
BB焦活動--->http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=8952

其實之前我地倆公婆咁公開o係度邀請鄰居o黎我地屋企睇世界盃,即亦都唔介意其他未見過面o既鄰居一齊o黎睇o架!(我諗呢度無乜壞人呱 ops: )
大家一齊您一言我一語,突然全部人都變晒客席評術員 8) 一齊睇真係熱鬧好多o架,而且仲可以防眼"訓"添呀 :yeah:

[quote:802a8fb570="mandy"]我同老公同仔仔去菲律賓玩 趁仔放暑假.
之前都睇到你地攪個BBQ 只不過覺得好熱 所以冇報到名.
不如下次落去游水 約埋睇下見唔見到 跟住織左你 我相信好快就可以織到
好多鄰居.... [/quote]我今朝已經落左去游 lu~ h:
約埋一齊去游水都可以呀,妳OK o既就可以 PM 我啦! :wink:

[quote:802a8fb570="dick&queenie"]潛左水咁奈,我真係好想參加架,如果我老婆黎,我一定黎。
搵人傾掂佢先啦.... :em12:[/quote] :sweat: 招數太舊,你有無o的新o的o架~?

[quote:5bed6c2a75="wychan"] :zdevil: 如果多廿蚊多魚生 壽司 生蠔... 就very good 啦...[/quote] :sweat: 陳企鵝,你俾人打暈左呀?

[quote:5bed6c2a75="wychan"]唔知有冇台玩遊戲呢? :em18:[/quote]嘩~你開到口,無都變到有啦!
咁今年o既遊戲活動就麻煩晒你喇~ :mrgreen:
企鵝萬歲~企鵝萬歲~企鵝萬歲~企鵝萬歲~企鵝萬歲~ :zdevil: