藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: milk
打印 上一主題 下一主題

這個過年有點忙 [複製鏈接]

[quote:f2691fd980="Jeffrey & Shirley"]因為雪梨早前約左人食飯,可能會好遲先番,都係吾好等喇! ops:
你地開波先啦! [/quote]唔緊要啦,記得星期六晚上o黎食就得o架喇!
其實整春卷係無乜特別,聽晚我只係會做炒料同包裹呢兩個步驟,炸就等食之前先做,所以o黎唔到都唔係一個損失! :wink:
:em09:

[quote:fa579dc733="Jeffrey & Shirley"]有緣我地會再見o既! [/quote]其實~我地見面o既機會係好高! :em19: [quote:fa579dc733="Sure Win"]Milk
係唔係今晚有得食呀?可以預我倆公婆嗎? :face13:[/quote]咁點解淨係得比利,唔見妳到o既 :?:

[quote:416d1fcda1="Sure Win"]佢無同你講咩? 我果晚唔舒服 所以係果時已經同周公捉緊棋啦! :em18: [/quote]佢有講,不過.............我唔記得! ops:
小心身體啊,咁妳依家好番未? :face13: