藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

30/04/2006(星期日) : 踩單車 [複製鏈接]

[quote:88f4118f72="Jeffrey & Shirley"]我都想去 :face13: ,不過 www.weather.com.hk 話下星期尾會落雨喎! :em03:
點睇呀! :?:[/quote]落雨都照去 :evil:

[quote:88f4118f72="John & Esther"]到時睇下見唔見到面啦![/quote] 好呀,到時睇o下撞唔撞到先!

[quote:88f4118f72="H&H"]哎吔! 已約左人去bbq喇 又join唔到! 點解成日都見你地唔到架~~[/quote]妳我相隔多麼遠......(妳我相隔多麼遠)............那年那天可相見......(那年那天可相見)............ :cry:
:em09:

[quote:1754542c63="R & M"][quote:1754542c63="leemoksau"]落雨好D.[/quote]

冇咁迫 :?:[/quote]即係點解呀? :face13:

[quote:689a779cc8="dracula"]milk~ check pm pls~[/quote]惦~ :em11:

你都 Check PM 啦,有調整空間!

thx~ :wink:

[quote:36c5b855ab="Jeffrey & Shirley"]吾敢報名住,因為可能 Shirley 吾得閑,到時 confirm 得吾得呀! h:[/quote]好~我倆公婆等你回覆~ :wink:

[quote:36c5b855ab="dracula"][quote:36c5b855ab="leemoksau"]做兄弟o既 有今生冇來世. 如果唔介意我做電燈膽o既話 風雨無阻. :em19:[/quote]兄弟.... :sweat:
如果落雨o既....我都想去[/quote]人地唔見血唔罷休,你地就唔見雨唔出車!仲要o係到婦唱夫隨~冤氣~ :nowords:

喂~最多臨出發之前我淋濕你地兩個喇~ :em09:

[quote:799a54b9ae="Jeffrey & Shirley"][quote:799a54b9ae="milk"]喂~最多臨出發之前我淋濕你地兩個喇~ :em09:[/quote]我幫手吖! :[/quote]Jeffrey你真係好人"史"~你係邊樹辦事呀? :

以上金句係我左鄰右里教o既~ :

[quote:e5e8a90963="Jeffrey & Shirley"][quote:e5e8a90963="milk"][quote:e5e8a90963="Jeffrey & Shirley"][quote:e5e8a90963="milk"]喂~最多臨出發之前我淋濕你地兩個喇~ :em09:[/quote]我幫手吖! :[/quote]Jeffrey你真係好人"史"~你係邊樹辦事呀? :
以上金句係我左鄰右里教o既~ :[/quote]
你 D 左鄰右里真係知書識默喇!我 D 樓上樓下就真係好吾掂喇!由其是樓上o個 D呀,真係......唉! :[/quote]住o係我樓下o個D都唔係好得好多,興失驚無神o向零辰2點幾打o黎︰胡~~~~~喂~~~~~甜品~~~外賣呀~~~~~ :em07:

[quote:ffe6094f32="Jeffrey & Shirley"][quote:ffe6094f32="milk"]住o係我樓下o個D都唔係好得好多,興失驚無神o向零辰2點幾打o黎︰胡~~~~~喂~~~~~甜品~~~外賣呀~~~~~ :em07:[/quote]有無毒架!小心 D 好喎!邊有咁大隻 "甲那" 除街跳架!下次吾好要喇![/quote]傻啦~正所謂「人人為我,我為人人。」 :evil: ,如果我唔試食又點可以匯報俾大家知係咪真係有咁大隻"甲那"呢!

Re: 30/04/2006(星期日) : 踩單車

[quote:116d32ed94="R & M"]唔知有冇人有興趣o係四月三十號去大圍踩單車入大埔呢? h:

日期︰30/04/2006(星期日)

集合時間︰14:15 / 15:30

集合地點︰RC小巴站 / 大圍火車站旁新強記門口等

晚餐另議!

請報名︰[/quote]

1. R&M x 2

2. 小恐龍 x 1

3. leemoksau x 1

4.

5.
..
.

[quote:e8038fe162="Jeffrey & Shirley"]不如我地今個星期日踏單車去 "Tooloo Highway 800幾" 搵朋友,睇下佢地o既地方如何囉! :
睇下 D 屋正吾正都好吖! 不過記得幫我帶埋個腦,因為我怕失憶! :[/quote]骨艾 D 呀~ :em11:
有得踩、有得睇又有得玩,呢雲仲唔好過"驚人出奇蛋"~ :em12:

30/4/2006(星期日)踩單車小記!

幸好當日天宮造美,天晴之餘還有點清風,真是可喜可賀 :em19: ,而最後參加的總人數
是有10人(草人、草太、草孩 、小恐龍、莫愁、安迪、安迪太、積肥、羅拔和我)。

原本的行程是由大圍出發踩入大埔或大尾篤交車,但我們在下午3點半才到達大
圍,而單車舖老闆告知如要在大埔交車則必須要在6點鐘前到達,若在大圍交8
點前便可,經大家適量過後,最終決定在大圍交車,所以我們最後的行程是由大
圍出發踩入大埔後再踩返去大圍,這樣一來一回真是累透頂,幸好第二日是五一
假期,要不然我實"腳陣陣"返工! :em05:

要睇靚相o既就去呢樹啦--->積肥攝影區 :em11: