藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

影婚紗相 [複製鏈接]

收到最新的消息:辛辛克萊臨時取消明天來港參展,不過佢地話三月果個會黎... :roll:

我諗係主辦單位有壓力俾佢地...

[quote:5088a68b08="alankle"]Dear RangerX:
Did you visit the exihbition last Sat???
We have join a package al~~~[/quote]

Alankle 你地join左邊間呀? 個package包d咩?  
www.lightcreation.com.hk/lewis

[quote:770c931c4a="OON"]係啊 ! 輪住黎 !
首先係 : jessica & burn
第二係 : Kiliyan
第三伙 : bikbark
我估自己排第十啦 ![/quote]

:em17:
你現在輪侯既位置係~十~號~ 恭喜! 恭喜!
www.lightcreation.com.hk/lewis

恭喜~恭喜~!!  :em19:

[quote:5638bfb644="Johnny Lung"]

請問可唔可以PM你啲靚相睇吓呀!因為我都想參考參考呀![/quote]

Sorry 睇漏左你個post 其實我地d結婚相 你可以係我個簽名位置既 "光影漫遊" 度搵到. 今個月9-10號九龍灣個婚紗展我幫襯果間公司都會參展 Johnny你有興趣的話到時可以去睇睇~  :em02: