藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7624|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

狗狗 游! 游! 游! [複製鏈接]

好喎!但珀麗灣可唔可以搭車入去架?佢地養得狗狗,係咪可以經佢地D SHUTTLE BUS入?

另外有個題外話,你地有冇狗狗或朋友的狗狗食緊FOUNDATIONDS PUPPY糧?因為而加狗狗要轉糧,之前訂多左包30磅,可以平讓!THX!

[quote:e616df1a90="Tomato"]公公婆婆 如果帶狗狗去珀麗灣 唔可以搭shuttle bus 0架 但係可以搭船入
去荃灣搭3蚊咋....我未去過 唔知0個度點ge呢?

其實去其他地方都可以0架 只要可以一齊玩就得啦...

我隻比比好鍾意跑來跑去 樂樂就好驚青 落去樓下大家樂對出都驚到震晒 好想帶佢地去玩多d 識多d朋友仔 (所以而家諗緊去學車lor)...

多口問句 公公婆婆你隻狗狗係乜品種呢?[/quote]

我隻寶貝係西摩,係中型狗狗,不過而加仲係5個幾月bb,唔算好大隻,我地偶爾都會落樓下行,但太熱多數係夜晚咯!我地去過灣仔狗公園,都唔錯,但就遠!
樂樂怕行街?要去多d呀,我隻西摩好鍾意去,但可能都係少行街街,一見到其他狗勁興奮,好失禮,有時聊慶人地,比d狗狗咬佢.... :shock:
原來珀麗灣唔俾狗狗坐shuttle?咁d居民咪唔可以帶狗狗離開屋苑...

:em04: 有活動記住通知我