藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

報名處(RC vs 藍澄) - 7月16日(SAT) 8-10pm [複製鏈接]

[quote:06d55f01fa="Billy"][quote:06d55f01fa="nigelyvr"]Grassman 点解仲未見到你个名?[/quote]

呢個問題我已經唔敢再問喇.... :em06:  :em06:  :em06:
希望佢黎到啦....[/quote]

可以的話,我一定到,唔打都叫o下,但一切都要16號先知。
Billy,今次你做領隊啦! :em14:

[quote:06d55f01fa="Billy"]有料報.
係將中杯翠怡a隊大勝"big"堤半島6:1.... :shock:[/quote]

A隊係唔係上次林士德o個隊呀? :?:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

今次報到既人都好齊腳喎,前中後都有猛將!

今日去做衫比新人,希望趕得切!

仲好啦!好耐冇RCvs藍澄!

但好似暫時只有六個有色衫!

1. EpSon  (藍)
2. Dennis (藍、)
3. Eddy (藍、)
4. Billy (藍、)
5. Stephen (藍、)
6. Nigel (藍)  星期一先有
7. Vincent + 2 friends (藍)
8. Andy(A&B) (藍)  星期一先有
9. Dracula (藍、)
10. TLuk (藍)  星期一先有
11. Keane (藍、)
12. Ryan (藍)

[quote:a2508ade24="nigelyvr"]嘩EDDY你個地球好硬淨我剛剛照鏡先発覺我個火星表面有幾絛瘀傷原來你係少林鐵頭功掌門人。[/quote]

Eddy 做個乜 :HIT: ,快D招公!

[quote:13bd0fb947="Eddy Lam"][quote:13bd0fb947="dracula"]
你係咀o左落 nigel 塊面度 你緊係冇事啦~ :
睇o黎eddy 個鋼門位置受到威脅了~ :shock:[/quote]

咁都俾你知道...Nigel 放心啦 我會負責任ga... ops:

威脅?!! 不會的 既然正室已出現了 我呢個替工係時候退下來了... :mrgreen:[/quote]

Andy可能替埋你個前鋒位! :

[quote:13bd0fb947="nigelyvr"]傻啦一日都係我冇做足安全措施下次我会帶番個打拳用嘅頭套安全D。

講番我哋嘅新加盟門將ANDY果然係有料之人接波手法同出迎時間都非常上乘宜家己經解决RC最弱一门如夠人的話我哋可以去大場挑戰其它對手請問大家有冇興趣?[/quote]

:shock: RC第一鋼門-->RC最弱一門,Eddy你真係咀nigel咀得好金咩,明蹂你喎!

[quote:fe99ed3b05="A&B"]今日先返家鄉呢幾日都冇得上網 好慘!!!

你地個個都咁鬼好氣嫁...我跑左15mins已經開始行行企企 所以d唔駛用氣既位置都係留比我啦...
其實以你地星期六既表現 冇理由會成日輸比翠怡嫁 佢地真係咁勁?![/quote]

我地初初組隊時(22/Oct/04),D人一樣係拮穿既波咁咋,依家幾fit! :em11: