藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

壁球 [複製鏈接]

[quote:1cd1db3037="Sure Win"]我地一於打屎隊長. :[/quote]

呢個係一個相當妄想既諗法!

[quote:1cd1db3037="RangerX"]一開波就出絕招啦! 我上次test過 佢個頭唔夠塊拍硬架!~  :[/quote]

唔好混淆視聽,當時情況係你輸到發皮四,所以出此"下策",唔係"絕招"! :em16:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:cd32068e85="leemoksau"][quote:cd32068e85="RangerX"]
就我同隊長交過兩次手既經驗黎推測 兩位女士打佢一個 係會走到氣咳的~  :em05: [/quote]

完全感受到.  打到我滿場飛都救唔到個波 :dead:  突然諗起隻歌 --- 天各一方

今次真係難為隊長 好似同細佬哥玩泥沙咁 一定悶親佢了.[/quote]

我唔悶,仲有D索氣添! :dead:
估唔到SureWin同moklau外表斯文,但內裡係咁............!  成鬼日縮人矮仔! :twisted:  攪到走餐死!

你地討論緊係"伊索寓言"定係"希臘神話"o既故仔?

[quote:76fe5875bd="RangerX"]隊長~ 波癮發作! 幾時再有波打呀?!  :twisted:[/quote]

你揀啦!我weekday就19:00-21:00 OK.  Weekend 就要夾(因為長短週)。

[quote:9389063610="RangerX"][quote:9389063610="grassman"][quote:9389063610="RangerX"]隊長~ 波癮發作! 幾時再有波打呀?!  :twisted:[/quote]

你揀啦!我weekday就19:00-21:00 OK.  Weekend 就要夾(因為長短週)。[/quote]

OK 又下個星期二CityU如何? 其實我weekend都想打 不過冇腳 睇下你有冇時間啦~  :em02:[/quote]

下個星期二係清明假期,你要返City咩,星期三吧!
Weedend 星期日2-4都可以o既! :wink:

[quote:9702b39003="RangerX"]係wor~ 唔記得左添! 咁不如下個星期二係青衣打丫!~  8)[/quote]

個星期二2:00-6:00都OKo既!