藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 積肥
打印 上一主題 下一主題

上網婚姻登記 [複製鏈接]

[quote:98a1805f9e="Sure Win"]好過要親身去排隊. :em06: 仲要同0的自由人 阿叔同阿嬸爭崩頭...[/quote]

親身排隊都好有feel架!  
排左5日,前後左右的夫婦都認識了!晚上天寒地凍,但大家諗到註冊目的,心情都熾熱非常。因排隊的人都是準備在同一日同一註冊處結婚,所以在結婚當日大家都會再次遇見,大家已會換上了華麗的婚紗禮服,而唔係認識時的牛記凹記、咬著zA包的可憐樣!
大家互相恭賀一番(打量下邊個新娘靚d),當然唔少得新人(s)合照啦!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

上面條友真係無得呀! :em18:

[quote:e3f88dd585="bikbark"]例如今年o既11月26號[/quote]

我o個日都應邀做"戥穿石",仲租左RC車添!

[quote:1f52c5f73c="Tomato"]我默仲孤獨.....當年係得我一個人0向一部電腦自己搞掂..... :poor:
不過咁.....而家諗起覺得自己好威 :em12:[/quote]

咁就要喇!你老公咁靚仔,係要做多d野mark住、mark住佢!